äntligen ett gymkort!

idag tvingade jag med mamma till gymmet, dags att ta tag i livet om jag ska kunna rida Lasse till hösten (vilket nu i princip är bestämt). Måste få bättre kondis så jag orkar och jobba upp mycket mer stabilitet i mage o rygg så jag orkar med hans trav! dessutom så skadar det ju inte att gå ner lite i vikt hehe.. eller ganska mycket rättare sagt.. har ju gått ner några kilo utan att veta  varför eller hur, så nu kan vi lika gärna gå ner 20 till! ellerhur? :D

I USA sen får jag väl gå dagliga promenader upp för den gamla vägen upp på berget, om jag vågar då.. min bror sa något om mountain lions där! :S men får la kolla upp det först helt enkelt! för den vägen är perfa! brant och lång! och sen får jag väl göra egna bålstabilitetsövningar eller nåt! det löser sig!

nåja, dit kommer vi och mamma kastar sig in i ett bodypumppass som skulle börja precis, eftersom jag fortfarande hostar rätt illa (men inte är sjuk) så ville jag inte vara med på ett pass utan kunna köra lite själv, så jag gick in o körde 20 min på löpbandet, gick i 10 min eller nåt och tänkte sedan att jag provar att springa nån minut och se hur mycket jag orkar. haha. jag trodde att jag skulle orka kanske 2 minuter MAX! men tänka sig att jag efter 6 minuter sänkte farten och gick de sista 4 utan att ens tycka att det var särskilt jobbigt. började dock känna lite av att lungkapaciteten inte är 100% än och ville inte ta ut mig.. blev lite impad av mig själv! ;) sen blev jag lite allmänt anti, hade ingen lust att gymma.. haha. körde någon bröst-axelmaskin och nån benmaskin och gick sen till balansboll-stretchhörnan och körde lite halvhjärtade övningar där istället tills mamma var klar. men jag är faktiskt lite trött i mage o rygg så helt bortkastat var det nog inte. ;)

nu tänkte jag kolla om man får träna på alla anläggningar med kortet, för i så fall får jag nog boka in ett pass med louise så hon kan visa vilka maskiner jag borde köra och hur, så slipper man stå där som ett fån själv! :D sen är tanken att jag ska försöka gå på body balance och s-core pass, och de som bara är 30 min ska jag kombinera med kondition istället. MEN ÄNDÅ! nu jäddrar är jag motiverad! lite iaf! ;)


marie- astman är bättre! eller helt bra egentligen, det är bara att jag måste bli av med allt slem min kropp tyckte att jag behövde i lungorna när jag fick astman i lördags! :P
fast däremot så undrar jag lite över astmamedicinen jag fick, för man känner ju inte att man får i sig något när man tar den, så hur vet man om man faktiskt får det eller inte??? någon som läser som tagit pulmicort eller vad den kan tänkas heta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback