att slitas mellan hopp och förtvivlan

inatt var det ju match igen, dvs basket. vi lyckades med att inte höra resultatet så att vi kunde se matchen med spänning, det är ju vinna eller försvinna för dom nu. celtics hade 3 matcher och lakers bara en, och det är ju bäst av. kruxet är att celtics har hemmafördel, dvs 2 första matcherna i boston, sen 3 i L.A. och så sista 2 i boston igen. och boston är SJUKT bra hemma! och jävla lakers vann första hemma men förlorade andra....

det började iaf bra, dom var vassa som fan och ledde BRA, men i andra kvarten, eller när det var, vet jag fan inte vad som hände. jävla idioter! samma som förra matchen! tappar en helt otroligt stor ledning som borde ge dom solklar vinst! GAH!!!!!!!! men dom lyckades plocka ihop sig och återta ledningen och dra iväg lite, 11 poäng eller nåt. men SJÄLVKLART tappar dom den med och Celtics går upp i ledning IGEN! men tacka fan för att dom samlar sig igen och får till det bra och tillslut går o vinner. puh! fyfan!

det är inte många lag som kan skicka en mellan hopp och förtvivlan på det sättet, att ena sekunden spela så sjukt jävla bra att man känner att dom vinner lätt även dom sista två i boston, för att 5 minuter senare inte för sitt liv kunna förstå hur dom ens kommit till slutspel. men kobe och hans vänner ÄR verkligen bra när dom spelar på sin bästanivå! sjukt bra! sådär löjligt bra att dom borde vara oslagbara!

har en ny kärlek nu med. Sasha Vujacic från Slovakien. mums! fast jag vet inte varför han är mums, han bara är det! :D
fast självklart finns det ju inte en endaste bra bild på honom. vad fan är det för skit? hur kan man inte rikta sin lins mot honom precis heeela tiden och sedan lägga upp bilderna så att dom går att googla fram och sparas utav mig så att jag kan lägga upp i bloggen?




två matcher kvar nu alltså men jag vet fan inte om jag vill se dom! det är inte kul att se dom förlora! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback