tiden går fort när man har roligt!

Nya kurserna i skolan är faktiskt roliga. Inte för att det känns som att vi gjort så mycket vettigt än, men det är ändå kul att få PLUGGA, synd att jag inte kommit igång o gjort det än bara.... ska försöka kolla igenom min gamla gymnasiekemibok jag rotat fram o kika igenom vad som står om proteiner eftersom vi har våran andra föreläsning om dom imorn. hoppas på att kunna fatta vad hon babblar om så att man kan lägga tid på att förstå vad hon säger och inte bara orden hon använder.

fastnade på en grej när jag o marie pratade om vad vi ska ha för titel på vårat konferensbidrag: vad är en mikroorganism?
sånadär basicsaker som man verkligen borde veta, men jag har egentligen ingen aning! o inte har jag orkat kolla upp det än heller.. kanske borde söka på wiki nu på en gång? jaha, det var bara organismer som inte kan ses med blotta ögat. haha. ibland hänger man upp sig på fel saker! :D

vi ska iaf förhoppningsvis få snacka om hur stress påverkar immunförsvaret, vi hittade lite om det i en immunologibok och där fanns även något som hette Posttraumatic Immune Deficiency, o så lite annat. himla intressant tror jag! hoppas jag. för det är bra om det blir bra! :D

annars har jag försökt vara duktig i ett par veckor, äta bättre o röra på mig mer. den här veckan har jag kört 45 min på crosstrainern i måndags (nästan 1½ mil iaf), promenera dryga 30 min tis och ons, idag blev det dock bara en kvart. trött som fan! sen hopplektion imorn, dressyr på lör och sön! har hittat en massa goda recept på god o nyttig mat men jag är så jävla pank att det inte går. köpte en massa grönsaker för att göra god soppa i måndags, har fått fortsätta på det eftersom jag inte hade råd att köpa annat om jag vill vara säker på att ha bensin veckan ut och kunna gå ut o dricka öl på lördag. hurra!

annars så flyter allt på. ska bli sååå skoj med lägenheten! börjar planera mer o mer nu. har dock bestämt att ta hennes soffa o bokhylla till o börja med, så slipper jag hålla på o åka fram o tillbaka med möbler o hej o hå. kan jag ta med mig mams o paps till IKEA i sommar istället, o då hinner man ju komma precis hur man vill ha det och om jag ska måla om o sånt! börjar dock mer o mer fundera på att göra tvärt om från hur hon som bor där nu har det.

ha TV och typ hyllor brevid på väggen där hon har soffan, o så soffa o någon mer hylla eller byrå eller nåt där hon har bokhyllan. + med att ändra på det är att man då ser TVn från sängen om man dessutom köper en såndär vridplatta eller nåt sånt! :D eller blir det helmongo?

inte så bra bilder kanske men här har ni en från varje håll så att säga...
image180

image181


mamma och hennes vän sandy kommer hit på söndag, VM i konståkning som lockar! dom är bara här en vecka men ändå. detta har ju såklart inneburit storstädning av huset! har lite i köket o mitt badrum kvar men annars har jag städat ordentligt med dammtorkning o sånt som jag ALDRIG gör annars. dessutom storstädning hos glemmpa o rålle idag, inklusive städning av dom i form av kloklippning. FY vad jag skäms över hur långa rolands var. :( men han förvånade mig genom att vara supersnäll o jag fick klippt alla ganska så ordentligt! glenn var mycket värre, fick bara taget lite på alla bakklor, men hans framklor var å andra sidan inte särskilt långa så vafan.

sovdags för en halvtimme sen.
jag är hopplös.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback