2 veckor redan???????

tiden går så sjuuuukt jävla fort jämt! jag förstår inte! hur fan går det till? två veckor av höstterminen är redan förbi. herrejisses!

första veckan var sååå rolig men ack så jobbig! vårat schema var väl inte alltför tungt, en lång dag bara och där fick vi ändå gå tidigare för att få koll på insparken. denna veckan är det också rätt lugnt och vi har fått komma igång med fysiologikursen också, inte bara utfodringen. utfodringen känns ju jättekul, jag älskar foderlära även om själva foderspjälkningsdelen är rätt tung. dock var en av våra föreläsare verkligen den virrigaste människan på denna jord. man ställde en fråga hon säger "jaa preciiiiis" och svarar sedan på något helt annat. så frågar man om ungefär 10 gånger innan man kommer fram till att hon nog inte har någon aning... pratade med en 3a senare och hon förstod direkt på min beskrivning att det var just den läraren jag pratade om... :P fysiologin kommer bli rolig men fyfan vad svårt, speciellt nu när man vill ha bästa betyg på allt och inte kan glassa sig igenom på ett godkänt... det är ju våran minst omtyckta lärare som är kursansvarig, men vi bestämde oss för att ge henne en ny chans och det känns verkligen sååå mycket bättre! hon är mycket mer positiv och hon lyssnar och pratar mer än bara läsa innantill på handoutsen osv. vi bondade lite med henne igår när hon visade en härlig naturfilm om björnar och det drog över på tiden så vi var bara 5 pers kvar till slutet. måste försöka få lånat dom andra filmerna av henne, för den vi såg var riktigt bra!

idag var vi på nordens ark igen också och fick göra en hägnövning med ettorna, samma som vi fick göra förra året. kika på två hägn, vad är bra vad är dåligt osv. fick pussas genom glaset med mina pudusar, plira på mina pandor och araxa (eller jag tror att det var araxa) tog faktiskt upp huvudet när jag ropade på henne, så jag tänkte tro att hon kände igen min röst även om jag innerst inne vet att det troligtvis inte alls var så. ;) uttrarna var ute o lekte också vilket alltid är en underbar sak att få se! saknade lilla arja och hennes tutande och undrade lite över varför vi inte kunde få vara där vid matningen så att man fick se hennes söta ansikte. menmen!

sen behövde vi åka hem och det hela kändes väl lite onödigt. vara där i 7 timmar varav hälften går åt till att äta. vafan jag vill vara hos djuren o lära mig saker juuuu!!!!


förra veckans inspark var superrolig. mitt lag fortsatte vara lika fantastiska som dom var första dagen och vann den ena tävlingen efter den andra. jag, karin och jenny tog såklart åt oss lite av äran. ;) andra dagen var det stafetter och sen grill o så pub. en jävla massa jobb med att fixa grillspett o grejjer men det löste sig tillslut. blev sedan placerad på att ta betalt dom 20 kronorna det kostade och fick finna mig i att stinka grill sedan. jag som tänkt bli kalas blev avslagen och spenderade puben med att klaga över min härliga grilldoft. charmigt värre! ;) fick dock höra från mina barn att flera andra kommit fram till dom och sagt att dom verkade helt klart ha dom bästa faddrarna- hehehehehe! ;)
sista dagen regnade det tyvärr men det blev lyckat ändå. våran sistagrej vi gör med nollorna är dock lite avslagen och lite lätt antiklimax, menmen.. :D var rätt skönt att INTE ha något sent på kvällen utan att faktiskt få gå hem o ta det lugnt. på torsdagen sedan var det sittning. efter skolan hjälpte jag till att ställa iordning bord, duka osv för att sedan skynda mig hem för en tupplur. vart lite nervös över det hela eftersom jag blivit placerad mellan 2 killar! kändes som att man fick en massa press på sig eftersom dom är så få! ;)
hade dock en riktigt trevlig kväll, bra folk runt mig vid bordet, ena killen var riktigt rolig faktiskt. kvällen blev bara bättre av att mitt 0-lag vann hela tävlingen och vann även en av lärarnas tävlingar från första dagen. han håller på med entreprenörsskap o sånt och vill få med elever på sånt, så han ordnade att lagen hade 5 min på sig att komma på med en rolig affärsidé, roligast vann. mitt lag kom på något i stil med kläder till udda djur, med bland annat klick-on skal för sköldpaddor. haha. dom vann var sin biobiljett. gött mos!
fick sedan skratta åt en tjej som blev sjukt stött av en kommentar från basisten i bandet som skulle spela. vi skulle ta mat och han sa något om att det var coolt hur så smala o snygga tjejer åt så mycket (menade det på ett roligt sätt alltså), hon sa något som i hennes huvud säkert lät dräpande och stormade därifrån. han jag och ann-sofie brast ut i ett ganska gott skratt faktiskt. :D

sen var det dricka o dansa hela natten lång som gällde. eller iaf till klockan 1. för efter 1 får puben inte ha öppet o alla måste gå hem. sjukt lyckad kväll med mååånga skratt. några snackade om efterfest på fame factory, och eftersom det ligger på vägen hem till mig så gick jag såklart med. råkade vara där till 3 tiden eller nåt innan jag orkade gå vidare hem. måste jag säga att jag faktiskt inte orkade ta mig upp till lektionen dagen efter utan sket i det och gick hem?

fredagen spenderades sedan på hööks och ikea med mamma innan jag åkte vidare till stallet för min misslyckade hopplektion. på lördagen stapplade jag runt med kryckor i alingsås med mamsen. umgicks med fia, louise o fidde på kvällen men var nykter med bil såklart. söndag åkte jag faktiskt ut o red, tog i lite för mycket och fick ont i ryggen men det gick nog bra ändå. ;) sen iväg till allum en sväng med mams innan vi åkte hit till skara för att fixa o dona lite. min lägenhet har blivit såååååå fin! :) sen hem igen för att kunna umgås med dom ordentligt. på måndagkvällen gick vi ut o åt och sedan fick jag packa bilen o säga hejdå till en gråtande mor o åka upp hit igen. nu är dom tillbaka i usa och jag känner mig lite ensam.

dessutom är jag rätt korkad. men jag tänker inte skriva om det. jag önskar mig dock ett bättre självförtroende i födelsedagspresent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback