ett liv utan kärlek?

haha världens djupaste rubrik! :)
det är inte så illa att jag gått o blivit bitter och inte tror att jag någonsin igen kommer hitta någon kärlek, bara nästan så illa! ;)

i våras nångång satt jag på kings head och var rätt så full. då passade jag på att ha ett djupt samtal med min käre vän kekke. jag minns inte exakt hur vi kom in på det men vi pratade om ifall vi var lyckliga eller inte, och det var jag ju inte så funderade vi över varför jag inte var lycklig. då raddade jag upp att jag hade behövt lite mer pengar, en bättre häst att rida, rida oftare och så kärlek. nåt i den stilen. och egentligen så gick allt ut på pengar, förutom kärleken då. för pengar kan köpa bättre och oftare häst! ;)

iaf så har jag ju inte alltid mått så bra, och gör inte alltid nu heller. men överlag så har jag mått bättre än på riktigt länge det senaste året, och det är ju alltid skoj! och nu så insåg jag att jag rider en mycket bättre häst. inte så värst mycket oftare, en gång extra i månaden.. men ändå. pengar har jag väl inte heller så mycket mer av, men eftersom mams o papps lovat att hälpa till med ridavgiften så kanske det kan bli så att man inte går minus varje månad iaf. och då är det ju kärleken kvar. jag har varit ur gamet helt sjukt länge. jag har mest bara inte orkat. men så sitter man där o dagdrömmer medans man kör bil eller annat och tänker att det vore ju trevligt ändå och så blir man lite glad och tänker att man kanske ska börja leta efter en karl nu. det kanske är dags. men så kommer jag hem till min lilla lägenhet och inser att det innebär att släppa in någon i mitt alldeles egna liv. att någon ska se ens vardag och inkräkta på den. behöva bry mig om hur det ser ut här hemma och få ångest över att jag är slarvig osv.. och då kände jag bara att nejtack. jag klarar mig själv ett tag till. haha. är man löjlig eller? :D

så jag kommer nog vara singel resten av mitt liv helt enkelt. bara för att jag inte vill hålla ordning på mitt hem! :D

Kommentarer
Postat av: Marie

Du e rolig du.. men jag förstår vad du menar :D

2008-09-11 @ 02:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback