plugga foderstater

äääääntligen kom det roliga till stan!
först 4 timmar om hur man räknar och sen masssor att få räkna själv! ÄNTLIGEN!
jag älskar foderlära och att pula med foderstater är skitkul! skitsamma att det är kossor vi räknar åt bara jag får räkna! :) synd bara att första exemplet var skitknepigt. :P

har varit allmänt produktiv idag. först då föreläsningen, sen hem o käka lunch o lite så, sen tillbaka till skolan. först lyckades jag såklart snacka en jäkla massa skit med stina o agneta, men sen kom jag igång med PBLjobbet, vi har om levern, dess funktion och lite sjukdomar. så kom jag o tänka på fina Pistage på dingle som hade käkat ekollon och fått leverförgiftning av det, han såg för jääääävlig ut på dom vita tecknena. och så var det en på buke som råkade ut för samma sak. så jag ville kolla upp det och kolla vad som faktiskt händer osv. men INTE NÅN STANS stod det något om det. det stod att vissa gifter kunde leda till leverförgiftning, that's it. hopplöst!

satt o tyckte synd om ettorna också. pratade med min nye bästis tidigare på dan, han sa att dom var lite sura på oss och årskurserna över. vi hade inte lyckats få till evolutionsbiologin tillräckligt bra i våra projektarbeten så nu skulle dom få göra ett rent evolutionsbiologiarbete. hehö. sen träffade jag en av mina små 0or i biblioteket och hon suckade över att dom hade hela tre projektarbeten. fyfan stackarna! men jag skyller helt klart mer på det nya betygssystemet än på oss. :P och både bästisen och 0an verkade tro på mig. ;)

sen så stängde biblan o då fick jag sätta mig i ett grupprum där jag räknade på mina foderstater, tröttnade på det efter några övningar och gick över till att söka info om manvargarna. ligger ju hopplöst efter på den fronten också. hade en himla tur o hittade ett helt kompendium om hur man ska hålla dom. skrivet av en massa folk med bra titlar och massvis med källor. woohoo!

det är ju kul att plugga, varför gör jag det inte oftare? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback