andningshålet

man vet att det är ILLA när man måste samla ihop alla krafter man har för att ta sig till stallet. var riktigt nära att jag ringde o sa att jag inte kunde komma men tvingade iväg mig själv eftersom jag vet hur gott det gör! Lena är grym som såg på mig att jag inte var i skick att prata om det och lät mig bara vara stallig och efter 5 minuter var alla bekymmer som bortblåsta! det är verkligen helt sjukt vad gott det gör för en stackars själ, bättre medicin finns inte!!! det var sjukt varmt så jag hade ju inte tänkt rida så hårt, men när man väl sitter där så blir det lätt ett ordentligt pass ändå och stackars Curry fick jobba. Har ju inte alls hittat rätt knappar på honom än så lektionen imorgon är behövd. Det kändes dock som att det lossnade lite och om inte annat var det skönt att få jobba med kropp och få slappna av i knopp! Nu ska man bara lära känna hästen också, han är inte den mest öppna personligheten direkt, så det lär väl ta lite tid.. Märkte dock en sak idag- han gillar tistlar! :) Kunde åka därifrån som en helt ny människa. Efter gårdagens totala helvete så behövde jag få känna att jag inte är helt förlorad!

Åkte hem sen o släppte ut grisarna på lite gräs en stund. Himla intressant att studera dem men hade även med mig en bok. Satt o läste när jag hör att Glenn börjat kvittra som han gör när han visar underlägsenhet och tittar upp, då ser jag att han sitter o putsar på Rolands öra... Hahaha.. SÅ SÖT!!! :) När pappa sedan kom hem åkte vi ner till Mjörn o tog oss ett dopp. Himla skönt i vattnet och himla bra badplats vi hittade. Blev mitt första dopp i den sjön, vilket är lite pinsamt med tanke på hur nära den vi bor (sjöutsikt med bara en åker emellan).

Hela kvällen har känts helt ok tack vare hästarna. Jag har inte kommit en enda sekund närmre ett beslut, men idag skiter jag i det, och ska försöka skita i det imorgon med. Framförallt så hoppas jag på att få faktiskt få sova inatt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback