U2 - så var det roliga redan över!

Hemma och i soffan är jag nu. Var rejält nojjig över biljetterna men det hade jag inte behövt vara! Säljaren var såklart ärlig och vi fick våra red zone biljetter! :) När han sa att han tom kunde gå med oss till våran entré o se så vi kom in så kände jag att jag nog inte hade något att oroa mig för! ;)

Grymt bra platser med lite extra lyx. Fanns bänkar att sitta på medans man väntade, egna bajamajor, egen kiosk och förtur vid merch-tältet. Höhöhö! ;) Stod bra nära scen utan att behöva knö. Enda negativa var broarna som dom ställde rakt framför oss såklar, helt ok när de ändå skulle över, men när de stod där hela låtar utan att användas kändes det lite surt... Såklart under både one och with or without you.. Men whatthefuck. Jag klagar INTE! :D

Underbart var det! Helt underbart! Fantastiskt band. På riktigt! Det känns helt sjukt att äntligen ha sett dem...

Tog inte supermånga bilder, och de flesta blev dessutom suddiga såklart.. Men några blev helt ok ändå! :)



med tanke på hur mycket det blåste är jag glad att jag inte var en av dem....




jag blev nog lite kär i the edge...














Ett extra + var att få träffa Marcus och Josef när vi väntade på bussen hem. Inte träffat någon av dem på sjukt länge. Underbara människor! :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Coooola bilder! Låter underbart att få gå på deras konsert!

Postat av: Sara

Haha, oj, viss skillnad på bildkvalitet... *garvar* På dina bilder kan man ju se VAD du fotat, på mina kan man kanske ana - OM man var där. ;-)) Fan vad grymt med red zone, det önskar jag att jag haft råd med!

2009-08-05 @ 10:10:16
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Postat av: lizan

Men jag som varit där såg ju precis vad du fotat! ;)



Jag har snälla föräldrar som ansåg att jag behövde en rejäl break! Annars hade det inte blivit ens de sämsta biljetterna... :P

2009-08-05 @ 13:45:11
URL: http://lazertomte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback