grymmast i stan

jag är egentligen buttrare än buttrast just nu. och bitter. och sur. och besviken. och en massa annat neggo. jag har gjort mig själv besviken på mig själv också. fast jag borde inte vara det för jag gjorde aldrig det jag hade varit besviken över. men ändå.

fast jag ska försöka att inte tänka på det, och inte heller tänka på min långa dag imorn. livet löser sig och jag ska sova snart. ska nog ta med mig datorn upp o se på invader zim medans jag somnar. han är bäst.

iaf så ska jag ta o skriva om det som vart så himla bra men som jag inte orkade skriva om igår! jag kom hem från skidresan, hämtade marsvin o bar upp all skit till lägenheten. när marsvinen sen var installerade så var det datorn och mailen som var viktigast. på skolmailen hittade jag snabbt en mycket trevlig nyhet. ämnesraden började med "ändrat betyg" och det var från statistikläraren. öppnade och mycket riktigt, han hade kikat över min tenta igen och hittat en felrättning på en av de allra sista frågorna. ett poäng till och en 5a i betyg! WOO FUCKING HOO! :D

med det betyget blev min höst rätt så jävla snajsig om man ser till betygen! ;)
utfodring 10hp: 5
fysiologi 7,5hp: 4
statistik 7,5hp: 5
antrozoologi 5hp: 5

kikade vidare på mailen o såg att jag fått mina kommentarer till antrozoologin med. stålsatte mig men det var enbart rolig läsning. varenda kommentar var superpositiv och hon ville få använda det jag hittat till att argumentera själv när hon hamnade i sådana diskussioner och att om jag vill jobba inom något av ämnena så har jag en framtid där. typ. och det är ju två ämnen jag brinner för som fan. GÖTT JÄVLA MOS! :D

skönt att skolan flyter på så bra! snart är det allvar på gång igen efter ett par lätta veckor. efter nordens ark tors-fre ska vi knåpa ihop ett projekt om hur man bör designa ett fågelhägn. sen kommer det en hemtenta med, men inte än på ett tag. men ändå. men det känns bara pepp! ska dessutom försöka få lite ordning på alla mina papper o anteckningar o skit så att man kan hitta saker man kan tänkas behöva i framtiden.

skolan är grymt kul! :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Grattis till dina fina betyg!

Hoppas du blir gladare imorgon.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback