försök

igår satte jag mig iaf i bostadskö på alla möjliga bolag i uppsala. men jag lär ju ändå inte få något till hösten, på ett ställe fick jag könr 3942... På ett annat var det "bara" 55 sökande före mig på lägenheterna som fanns lediga...

hur dum är man om man tackar nej nu och sen pluggar ALLT vad man har till högskoleprovet och satsar på att höja upp sig ett snäpp? då kommer jag ju troligtvis in nästa höst ändå... och då hinner jag ju prova på det och se om det är det jag vill.

om jag nu inte hittar en läkare som kan skriva ett intyg så att jag kanske kan få anstånd till nästa höst....

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag som har lättare anlag för panik inför alla förändringar i livet kommer säga precis vad du inte vill höra nu och som du kommer ha en miljon bortförklaringar till att slippa. Det är KORKAT att inte tacka ja. Det är KORKAT att försöka få anstånd. Det är KORKAT att slarva bort ett år till.



Du är begåvad, du har kommit in, din dröm står runt hörnet - klart som fan du får panik, det får många. Det är SKITläskigt och givetvis har du en problematik som gör det etter värre - men människa! LEV nu! Heja heja heja heja! *sparkar Liza i röven*

Postat av: lizan

Att kalla någon korkad är nog inte det bästa sättet att peppa personen på.

2009-07-29 @ 01:21:38
URL: http://lazertomte.blogg.se/
Postat av: Sara

Om du läser ser du att jag inte kallat dig korkad. Du vill se det så nu, och det är helt fine med mig. Jag beter mig lika barnsligt när jag är i det läget, men jag vet att du är större och starkare än så, och den personen tror jag skulle blomstra av att ta det här beslutet. Sedan får du vara hur arg du vill på mig - jag är tillräckligt långt bort för att inte behöva oroa mig för mina fönster. ;-)

2009-07-29 @ 13:23:02
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Postat av: lizan

Vad dina fönster har med saken att göra förstår jag inte alls. Och att göra korkade val är väl att vara korkad? Eller har jag missat något?

2009-07-30 @ 01:41:44
URL: http://lazertomte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback