naturens magi

Har inte direkt varit superflitig med skriverierna det sista. Har haft så mycket för mig (samtidigt som jag inte gjort ett skit) så då blir det så helt enkelt. Nu sitter jag här i soffan o ser på Ghost Hunters med maraj o mjukbror och låter bli att stressa över att det bär av mot flygplatsen om dryga 12 timmar. Min resa är redan slut, hur gick det till?

Har packat det mesta, och de väger förvånansvärt lite den här gången. ;) Ångrar nästan att jag inte köpte mig en pancakemix och aunt jemima sirap, men men! Fick köpt en massa annat smått o gott, bland annat en 1,75 liter billig rom. Lär inte vara så god men med rätt blandningar blir det mesta gott! ;) Har inte köpt hysteriskt mycket kläder heller, ett par jeans, en kjol, en klänning, några linnen... Mitt bästa köp är nog skorna! Först ett par gympadojs från New Balance som var på seperea på deras outlet, hela 25 dollar fick jag betala för dom! Sen hittade jag skorna jag inte lyckades köpa förra året. Andra färger i år såklart, så det fick bli ett par lila-svartrutiga. Sååå söta och jag fick 10% rabatt för att jag skulle åka hem innan deras rea! Ha! ;)

Tyvärr har jag inte alls kunnat njuta av mina sista dagar här som jag velat. Har ett gigantiskt stort beslut att ta som hänger över mig med total oro och ångest i min stackars själ. Vissa saker har dock såklart hjälpt mig att glömma det och bara njuta av livet. Dels stallet såklart, Belle har varit otroligt rolig att rida och det har blivit en helt annan häst på mina 7 ridpass. Sen så är det andra små godsaker som dyker upp. Igårkväll när vi kom hem från middagen och precis hoppat ur bilen ser vi en tvättbjörnsmamma med 4 små ungar, vi håller oss såklart på säkert avstånd (de kan ju ha rabies och är inte särskilt skygga) och beundrade dem medans de pysslade och donade lite och sedan försvann in i rabatterna (säkert pga att vi störde). Sååå söta var dom iaf! :)

Sen idag kände jag att jag behövde åka till stranden i ett par timmar. Havet är så grymt bra för själen att det nästan är löjligt! :) Bara att se det, höra vågornas brus och känna lukten av salt och tång. Mmmmmmmm...... Behövde ju dessutom rätta till lite av min härliga bonnebränna. ;) Och ojojoj vad min själ mådde bra av att ligga där på den alldeles sketavarma sanden (den brändes rejält!!!) och njuta! Det var liiite väl varmt kanske men för ovanlighetens skull så var vågorna rätt så lugna där så man kunde svalka sig någorlunda mellan varven. Och vilken fart det var på djurlivet där ute i dag!!! Delfiner i massor i flera omgångar, sjölejon, fåglar.. En stund innan jag skulle gå dök ALLA upp igen! Ett helt gäng delfiner (några små också :) ) och minst 4-5 sjölejon och massssa fåglar. Antar att det måste varit något stort fiskstim eller så där då. Delfinerna drog repor och hoppade högre än vanligt ur vattnet. Sjölejonen skuttade rätt bra de med. Det var verkligen HELT underbart att se och jag fick faktiskt lite gåshud och måste sett helt mongo ut där jag satt gapandes och bara njööööt! :) Jag ville sitta där för evigt och glömma allt annat. Det är på något sätt som att sådana stunder är meningen med livet...

Drömde natten till idag att jag vart på stranden och att jag fått se delfiner som gjorde konster o sånt, det blev nästan en sanndröm. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback