Californiacation

Jag har ju velat åka till USA i sommar men inte vetat om det blivit av. Har haft lite i-landsbeslutsångest över det hela då det varit en hel del här hemma i Sverige jag velat göra också och inte vetat om det gick att få ihop allt. Så idag hade pappa bokat en resa åt mig och först blev jag besviken..... För jag missar Arvika ( = jag missar depeche och nin) och blir bara där i 3 veckor.

Sen insåg jag vilken skit jag är som tänker så och är nu aspepp! :D Klart jag hade velat vara där i 4 veckor men 3 är helt klart bättre än inget! :)

Åker på måndag, alltså om en vecka, och stannar i 3 veckor. Detta innebär dock att jag kan vara med på dressyrkurs innan ridskolan drar igång igen och att jag har över en månad på mig att slappa vidare innan skolan börjar igen på hösten. Och egentligen var jag ju lite kluven till Arvika då depeche vart så sjukt bra de gånger jag sett dem att jag inte riktigt velat se dem igen.. Och nin var bland det bästa jag varit med om när trentan var på hultsfred så det är nog lika bra det med!

WOOHOOO!

California here I come! :)



Kommentarer
Postat av: Marie

Ses på måndag :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback