menskopp

Sitter och kör mitt morgonsurf på Facebook när jag ser att ena reklambannern är för ekologiska bindor. Och visst, det är ju jättebra om det dyker upp fler alternativ som är bättre för miljön, med tanke på vilken otrolig miljöbov hela mensskyddsindustrin måste vara. Men jag önskar att det gjordes mer reklam för menskoppen!

Menskoppen ÄR verkligen guds gåva till kvinnorna! Smidig, billig och miljövänlig. Ca 300:- inkl frakt och den håller i flera år, exakt hur många år hittade jag inte nu men jag vill minnas att de sa 8 när jag köpte min några år sen. Den läcker aldrig, känns inte på något sätt och framförallt så stör den inte kroppen. Den torkar inte ut, den irriterar inte, den låter helt enkelt kroppen fungera som vanligt. Woohoo! Dessutom är det rätt skönt att slippa paniken "shit jag har fått mens och har inte en endaste tampong hemma", eller "shit, jag glömde ta med mig tamponger att byta med" eller alla andra "shit........" som mens innebar förut. :P

Nu finns de ju dessutom i en massa roliga färger ;)


Kommentarer
Postat av: Marie

Har funderat på det ett tag, men glömmer bort det lika fort. Låter ju verkligen som en bra ide. Vet du om den finns i usa?

Postat av: lizan

tror det! har för mig att jag läst att det är i usa de är vanligast...

2009-05-03 @ 11:44:02
URL: http://lazertomte.blogg.se/
Postat av: lizan

Det verkar tom som att de går o köpa i vissa affärer i USA.. Divacupen iaf, finns en storefinder här http://www.divacup.com/



mooncup som jag har finns annars här: http://www.keeper.com/



men det är kanske lättast att kolla på m-kopp.se eller vad det är och se vilken storlek du tror att du ska ha o sen söka o se vart i usa det går att köpa!

2009-05-03 @ 13:58:14
URL: http://lazertomte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback