så mörkt och svårt

Man ska inte blogga när man är sketfull och definitivt borde sovit redan. Man blir så hemskt dramatisk då! :D

Igår var det obligatorisk dag, från klockan 8:30. Huga!!! Det blev verkligen en blöt kväll i onsdags och även om jag inte blev kvar alldeles för sent så gick jag ju självklart inte hem då jag skulle heller... Men upp kom jag, så länge jag inte gjorde några hastigare rörelser överlevde jag också så... ;)

Höll dock på att dö sen när första människan vi skulle lyssna på berättade så otroligt viktig information som att inom hennes yrke börjar man minsann 9 på morgonen!!!!!!!!! Eh? Intressant? Nej?

Dagen överlevdes iaf och jag lyckades vara lite produktiv på kvällnignen också med att läsa på inför mitt brevskrivande idag. Det hela tog lite längre tid än tänkt det med, en källa jag räknade med att använda var ju inte alls vetenskaplig men tillslut lossnade det o jag hittade två! :D

Brevet blev sen alldeles för fel! Källorna var ju tyvärr inte på de saker jag egentligen ville trycka på, men med 500 ord som maxgräns kan inga underverk göras... Var ändå rätt så nöjd när jag skickade in det och hoppas på att Janne håller med mig om det. Lite panik återkom till mig nu när jag insåg att jag tappat bort en av källorna som var ovetenskaplig men otroligt intressant. Attans!

Jag har iaf fått inse att det blir inga fler besök på Sea World. Hur vackra och fantastiska späckhuggare, delfiner och vitvalar än må vara så är det verkligen helt förskräckligt hur de hålls. Det visste jag visserligen efteråt, men innan man faktiskt läste på i ämnet kunde man ju låtsas om att det kanske inte alls var så illa som man trodde. Men jo det är det. Eller nej, det är värre! Att en stor mängd djur dessutom viltfångas är bara än mer fruktansvärt.


Nåja. Annars är dagen ganska bra, det är kul att vara produktiv och få saker gjorda! Läsa och skriva is the shit ändå, speciellt när man får vara lite kreativ och inte bara korrekt. Ryggen gör lite småont men vad gör det? Grisarna ska iväg på sin semester nu ikväll, men de snälla personerna som ska passa dem åt mig är iväg på upptåg så jag får vänta på att de kommer hem. Klassen ska till Skaune på måndag morgon och eftersom jag kommer hit så sent på söndag tyckte vi det var bäst att de fick flytta dit redan ikväll. En hel vecka utan grisar blir det alltså! :O Fast lite skönt med för då kan jag göra som jag vill i helgen utan att behöva tänka på att grisarna behöver hö... Vilket är käckt när man ska fira födelsedag! :D

Fick dessutom ett kort och ack så simpelt sms idag som ändå lyckades förgylla tillvaron! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback