vilka vändningar

Jag åkte med hjärtat i halsgropen hem till Alingsås sent igår kväll. Hjärtat var i halsgropen eftersom jag på tisdagen märkte att jag hade lite punka på ett däck, och kom sedan inte iväg i tid för att hinna kolla lufttrycket igen innan jag åkte... Men köpte två "däck på burk" och hoppades helt enkelt på det bästa. Och det gick an! Kom hem och däcket var till synes fortfarande välfyllt, ska åka och kolla sen igen.

Jag sov ovanligt gott inatt och vaknade strax efter 9 med en ovanlig känsla av utsövdhet. Jag hade INTE vaknat en miljon gånger under natten, jag hade INTE drömt en miljon konstiga superintensiva drömmar. Jag hade helt enkelt sovit! Woohoo! Det händer bara några få gånger varje år så när det gör det är det värt att fira. Känns rätt hemskt egentligen, att en hel natts ordentligt sömn ska vara så ovanligt... Så trots att jag inte ens fått 8 timmars sömn kändes det helt rätt att inte somna om igen utan gå upp och möta dagen.

Solen sken, luften verkade sådär härligt höstig. En underbar dag väntade mig kände jag! Jag skulle åka in till Alingsås och göra mina ärenden och bara njuta av hösten. På kvällen skulle jag sedan ta cykeln till tåget o åka in till Göteborg för lite AW med vännerna. Men först måste man ju vakna, spela wii, kolla allt man behöver kolla på datorn, äta något osv. Och under tiden drog alltfler moln in över Alingsås och tillslut även regnet.


Vad hände med min härliga höstdag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback