whale wars

Åhhhhhh jag blir så jävla ARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Många är vi som, bland annat tack vare Hayden Panettiere, förskräckts över japanernas sätt att massmörda delfiner. Men det är inte bara delfinerna som råkar illa ut utan det gäller även valar. Tack o lov att de börjat spela in på Steve Irwin och kallar det Whale Wars och visar det på Discovery. Fy jävla fan för dessa skitjapaner!

Jag får verkligen ont i min själ av folk som skiter så fullständigt i om dessa underbart vackra djur försvinner från vara hav. Jag kan förstå när folk dödar tigrar, björnar eller lejon för att de äter upp byns barn eller nåt. Men valarna lever för fan inte ens i samma medium som vi. Vi har liksom ingen som helst rätt att döda dem. Och det får man ju inte heller, men japsarna gör det ändå och kallar det "research". Jovisst. Vi dödar 10 valar för vi forskar om deras migration. Eh?

Whale Wars är iaf sjuuuuuukt spännande! Man har ju det vanliga med lite härligt smaskiga intriger (shit, det är ett gäng galningar instängda på en båt mitt ute i havet runt Antarktis....) men även det spännande med hur illa det kommer gå när de hittar japsen. Spännande som fan helt enkelt! I kvällens avsnitt skulle de öva på att sjösätta sina små motorbåtar i farten, det gick inte så bra kan man säga.... Sen har man en massa andra spännande fighter. Ojojoj.. Dom är mina hjältar, helt klart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback