Big Wangs

Hihihihihihiihhiihihihih... :D
Vissa saker är bara fööör roliga tycker jag! ;)

Jag älskar ju The Hills, och tyckte att det var sååå roligt när de i ett avsnitt är på Big Wangs, en konstig bar vi mötte upp Camilla (
www.camillagervide.com) på en kväll när vi ville in till Hollywood/L.A. för lite skoj. Det var rätt många år sen, hösten 05 då jag gjorde min hästskötarutbildningspraktik hos min tränare T och mitt ex följde med över för lite härlig semester. :) Det var jag, exet, min bror, hans vän Fredrik och flickvännen Linn, Camilla och nån snubbe hon dejtade. Sen fick vi ytterligare någon konstig vän som satte sig o snackade med oss, hög som ett hus var han och så jäkla skum.

Långa svarta rastaflätor, svart kajal runt ögonen, hockeytröja av något slag, cargoshorts-ish och kängor. Och så svor han över hur hemska och idiotiska armenier är, för dels sålde han knark till det där bandet som är armenier (är det System of a down eller blandar jag ihop dom nu igen?) och så var en veterinär som räddat livet på hans hund armenier... Say what????????????

Och så tyckte han att vi borde connecta, för vi var svenskar och han var ju också europé- nämare bestämt tjeckoslovak... Det var ingen som brydde sig om att tala om för honom att tjeckoslovakien inte finns längre... :)

Men för att komma till saken- jag köpte LA Candy som ljudbok häromveckan för att ha o lyssna på när jag promenixar. Den är skriven (och uppläst) av Lauren Conrad som ju var huvudperson i The Hills i de första säsongerna. Jag köpte den inte för att jag trodde att det var något litterärt mästerverk, utan det var bara grejjen typ. :P Så kom jag äntligen iväg på en ljudboksvänlig promenad nu ikväll och började då lyssna på den. Och vart går personerna i boken för sin första utekväll i LA? Jo, Big Wangs såklart! :D

Underbart! :D






(Bilderna på oss inne från krogen är alldeles för fula för att visa... ;) Men eftersom Camilla inte syns på denna bilden och jag inte ens minns vad snubben hette och hon flyttat hem sen länge kände jag att vafan... ;) )

Kommentarer
Postat av: Marie

HIHI... trodde du skulle berätta att han skummiskillen va med i ett Hills-avsnitt :P

Men visst e det roligt när vissa grejer gör att man blir påmind om roliga kvällar man varit med om. Ni får ta mig dit. Har aldrig varit där.. han kanske sitter kvar.

Postat av: Marie

Förresten så blir jag ju supernyfiken på de andra bilderna nu juuuu... orättvist :P

2010-08-04 @ 07:13:52
URL: http://eiramin.wordpress.com
Postat av: lizan

Hahahaha, nä eller iofs skulle jag nog inte känna igen skummisen om han inte såg ut som han gjorde då. :P



Och nää, dom andra bilderna är hemska. :P Du får kanske se dom när jag kommer över! ;)

2010-08-04 @ 09:13:37
URL: http://lazertomte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback