Bokat o klart

Så idag bokade vi min biljett. Den 16e åker jag, via Schipol och inga mer stopp på vägen, fick dessutom en suverän plats! Economy Plus och dessutom exit... PERF! Hem åker jag i början på juni, om jag inte bestämmer mig för att jag vantrivs o åker hem tidigare. Eller får för mig att jag ska vara kvar o inte kommer hem alls?

Huga, det är så snart! Hur ska jag hinna göra allt jag skulle göra innan jag åkte? Åka till sthlm o pussa på mina hästar tex... Shit pommes, dags att sätta fart eller? Först ska jag nog klara av min tävling på söndag iofs. En vecka bara. Yikes!


Kollade upp vad min tilltänkte make tjänar. I år ligger hans lön på $5 000 000. Dvs inte ens i närheten av tillräckligt för att köpa det där huset... Inte ens det billigare huset har vi råd med. Värdelöst! :P Fast inte ens Kobe har råd att köpa huset med en årslön, han tjänar bara typ hälften av vad som behövs. Hahahaha.. SICK!!!! :D



(Fast nu googlade jag fram en lista med bäst betalda sportnissar... Kobe låg tvåa på den och räknar man med alla endorsements o skit så räknade de på 45 miljoner på ett år... Så han har kanske nästan råd med huset... Synd att det inte är han jag vill gifta mig med.... ;) )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback