extrem latsöndag

Haha.. Jävlar vad lat jag varit idag! Det är nästan så jag skäms, men bara nästan! ;)

Jag har verkligen inte gjort något vettigt alls, vilket känns rätt skönt ändå. Inte för att mitt liv är fullspäckat på något vis, men ibland är det jäkligt skönt att verkligen inte göra något alls. Perfekt dag för det har det varit också, på eftermiddagen och kvällen har regnet i omgångar verkligen VRÄKT ner, med lite åska då o då. Tur att det är måndag imorn så att vi inte har någon ridning inplanerad, för ridbanorna lär vara gyttjebad imorn.

Istället har jag spelat mina facebookspel och spenderat ett par timmar framför wiit. Vi fick äntligen köpt ett nytt eftersom min bror och Marie såklart tog med sig sitt till sin lägenhet. När vi köpte fick man med Super Mario Wii som jag spelat lite nu och det är sååå roligt för en Marioälskare som jag! Bra på det är jag dock inte. :) Vi hade aldrig något Ninentdo när jag och min bror var barn, och så mycket spelande hos kompisar blev det inte heller. Jag skaffade såklart en emulator till datorn när jag insåg att det fanns, men det är inte riktigt samma sak. :)


Det påminner mig dock om att jag borde skaffa en Amigaemulator igen och försöka hitta HOI igen. HOI var mitt absoluta favoritspel alla kategorier, som jag köpte nån sommar här i USA, bara för att den lilla draken på lådan var söt. Spelet visade sig vara riktigt roligt men vi lyckades aldrig klara det. Sen var det inte lätt att hitta till emulator men med en kompis hjälp fick jag tillslut tag på det, men lyckades aldrig klara det då heller och sen byttes det dator och emulator + spel försvann. NÅNGÅNG i mitt liv måste jag klara det jäkla spelet!!! :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, jag skulle vilja kunna spela Giana Sisters! Men på "riktigt", med sådan där gammal joystick. Shit vad jag och min bror slogs om den där maskinen. :-D

Postat av: Sara

Äsch, kommenterade på fel ställe. Så klistrar in här också. :-D



Ja, verkligen världens, världens bästa spel! Jag var helt galet beroende och bäst var när man helt plötsligt lyckades komma på hur man skulle få evigt liv genom att typ rucka på joysticken i ett speciellt läge i introt... :-D Säkert en bugg, men sjukt kul och fungerade bara ibland!



Ja, jag vill Verkligen ha en emulator. Till min Mac. :-D Tror inte det blir världens lättaste grej att hitta dock. ;-)

2010-12-07 @ 00:14:26
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Postat av: Sara

Nu har du smittat mig, jag (och Chrille) har suttit hela förmiddagen och spelat Mario nu. :-D

2010-12-07 @ 13:02:40
URL: http://frogstomp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback