Kolla!!! Snö!!!

Hehe... Det känns SÅ jävla fånigt att man blir glad över att se lite snö här. För det var bland annat för att slippa vintern som jag bestämde mig för ett år här. Det hela känns lite som i våras när vi åkte till Kenya, när vi åkte var det snöstorm och typ nån meter snö. Första parken vi besökte i Kenya var Amboseli NP, och där finns Kilimanjaro, på Kilimanjaros topp finns det snö. En av våra chaufförer/guider berättade för studenterna i sin bil att det vita uppe på toppen minsann var SNÖ!!!! Fattarnieller? Det är NOLLGRADIGT där uppe!!! När det förklarades för honom att i Sverige hade vi snö i hela landet tyckte han att vi var konstiga... :P

Men iaf, tillbaka hit. Det har ju regnat massor, och när det regnar massor på höga höjder på vintern så regnar det inte utan snöar. Och höga höjder finns det gott om här, vi är omringade av underbara vackra berg. Så på topparna ligger det nu snö. Det är otroligt vackert att se de snötäckta topparna när man själv befinner sig bland palmer, kaktusar och 20gradig värme. Det är inte alla vintrar som det kommer nån snö på just de topparna, så det är lite speciellt och man blir lite glad över att få se det. :)

I år blir jag lite extra glad eftersom jag vet att om jag inte VILL vara nära snö, så behöver jag inte vara närmre snön än så. Och det är LÅNGT till dom bergstopparna. ;) Jag tog en bild med iphonen när vi åkte pariserhjulet på pieren i Santa Monica, så kvaliteten är ju som det blir med den. Har dessutom fått beskära en hel del för att man skulle se, och ändå ser man knappt. ;)

Bilden är tillägnad Matilda, mycket mer snö än såhär behöver man aldrig se om man bor här... Och det är också på ett ungefär den närmsta kontakt man behöver ha med den, om man inte vill åka till snön då... :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Fin bild! Gillar palmerna framfor berget med sno :P

Postat av: Matilda

Hahaha! Lagom mycket snö där...

2010-12-30 @ 15:44:08
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback