överraskningen!

Vi har smitt planer ett tag nu om en rejäl överraskning som skulle överraska skiten ur Marie och igår var det äntligen dags!

Det började dock med tidig eftermiddag och att jag ville få väck mitt nagellack innan det blev så skabbigt som det brukar bli innan jag orkar göra något åt det. Men när jag sitter där i nagellacksborttagningsångorna så märker jag att jag ser lite konstigt. Efter en stund klickar det till i hjärnan och jag får lite panik. Lägger mig o blundar i några minuter men det går såklart inte över, så upp och be mamma hjälpa mig hitta pappas migränmedicin. Som vi hittade men som gick ut ett år sen. Vad bra. Ta en tablett o gå o lägga sig. Lite bättre blev det först, men sen kom huvudvärken och illamåendet. Och sen fick jag typ domningar och stickningar i armar o händer av medicinen. Började fundera på om jag inte skulle klara av att hjälpa till med överraskningen men efter lite mer sömn och en treo comp så kände jag att det nog skulle gå an.

Så iväg till flygplatsen åkte vi och sen vidare hem till M&M. De förväntade sig att vi skulle komma, men inte att överraskningen skulle vara med. Och bägge blev rejält chockade. :D För de hade inte en blekaste lite aning om att Maries syster Sofie skulle komma på besök. :) Och har man inte setts på två år så blir man rätt så glad över att få träffa sin syster. :)


Årets överraskning, helt klart! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback