Top Chef Allstars

Min käre tränare Tamara bor ju i en av grannstäderna här, det är en stad där själva stadskärnan är så jävla skabbig att det nästan är pinsamt. Sjukt tråkigt! Runtomkring stadskärnan är det däremot hur fint som helst med underbart vacker natur och mååååånga fina gårdar med diverse odlingar och djur. I den här staden bestämde sig två italienare för att öppna en fin restaurang men med bra priser. Att det blev just den staden beror säkert på att de fick en jävla bra hyra. ;)

Restaurangen blev snabbt populär, inte minst bland kvinnor i alla åldrar som tyckte om att titta på och flirta med de snygga italienska ägarna och deras vänner. ;) Maten var dessutom riktigt god och de var ensamma i sitt slag i staden. Den ena ägaren, som även är en av kockarna, var med på Top Chef säsong 5 och kom 4a, vilket bidrog till att folk ville gå till restaurangen såklart. De öppnade även en till restaurang och det hela går rätt så bra för dem.

T har blivit god vän med dessa italinare, inte minst Fabio som varit med på Top Chef. Och eftersom jag känner T så får man ju höra en hel del om den här Fabio eftersom han bitvis har en ganska stor roll i hennes liv. Det känns som att jag känner honom, fastän jag aldrig träffat honom. Igår drog en ny säsong av Top Chef igång här, Allstars-säsongen där deltagare som hamnade i topp men inte vann är med, och Fabio är såklart med igen. Vi vet ju inte hur det gick för honom, för det får han ju inte säga såklart, så det blir till att följa programmet. :)

Igår hade de såklart visning av programmet på restaurangen, men eftersom jag skulle träffa mina vänner från Sverige/NZ kunde jag ju inte gå dit. Får se om det blir något annat avsnitt där, så att jag får träffa honom tillslut. ;) Men jag kunde ju kolla hemma idag och jag måste säga att det är väldigt underligt att se en person på TV på det viset, som man vet helt andra saker om, om ni förstår vad jag menar. :P Jag är ju dessutom sån som blir alldeles nipprig när det kommer till kändisar, jag tycker helt enkelt att kändisar är döhäftigt. ;)

Och nu tappade jag tråden helt på vad jag egentligen ville komma fram till med det här inlägget. Jag hade en poäng men den har jag glömt. Haha.. Vad hopplös man kan vara! :D


För övrigt kan jag säga att jag nu gått från att vara skitnöjd över att ha hoppat idag, till att vara skitsur på mig själv som inte gjorde det bättre. Inte för att det gick dåligt, tvärtom. Men jag satt inte bra och jag tvekade. Jag tvekar aldrig, även om jag är livrädd. Styr jag på så gör jag liksom. Idag styrde jag på och tvekade. Skärpning!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback