sverige-kenya-istanbul?

nu är det 1½ vecka kvar tills vi åker till Kenya. jag försöker att inte tänka på resfebern och hittills har det funkat! ;) fick en släng av total panik när jag gick hem i tisdags kväll men lyckades faktiskt avvärja attacken helt på egen hand och få mig positiv som fan till resan igen. woohoo!

men nu är det dags att ta tag i allt som skjutits upp, för nu går det inte att skjuta upp längre för då hinns det inte med!

tältet ska kollas för att se om det funkar eller om jag behöver ett nytt. mediciner ska inhandlas. alla kläder ska tvättas och bestämmas över vad som ska med. extra minneskort och batterier till kameran. och en massa annat såklart. ojojoj.. läskigt som fan!

i måndags fick vi reda på att flygbolaget vi ska åka med har ändrat sina flighter så vi kommer inte längre hinna med vårt flyg hem. vi lyfter en timme senare än planerat från Nairobi vilket innebär att vi högst sannolikt inte hinner på flyget till Landvetter. bolagets förslag var att vi antingen åker från Nairobi en dag senare och sen får en natt i Istanbul, eller åka när vi tänkt kanske möjligtvis hinna med flyget till Landvetter men annars få två nätter i Istanbul. Hotell där blir ju betalt av flygbolaget så vi tänkte att vi åker som planerat så får vi se om vi kommer hem eller får lite bonustid i Istanbul! Spännande som tusan! Jag kan ingenting om Istanbul, har aldrig tänkt åka till Turkiet. Blev visserligen lite sugen när jag läste Historikern (som handlar om vampyrer, på ett lite mognare vis än twilight) och delar av den utspelades i Istanbul, men ja...

Så om någon har några tips om Istanbul får ni gärna hojta! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback