konstig sömn

Jag har sovit så konstigt det sista. Eller det är nog mer rätt att säga att jag sovit mycket mindre konstigt... I Skara har allt varit som vanligt iofs, med konstant drömmande av superintensiva drömmar och totalt brist på utvilning. Men här hemma i Alingsås är det helt annat! Förra helgen och denn verkar vara likadana. Åkte ju hem redan i torsdags förra veckan så det blev ju 3 nätter av det, kanske därför jag la märke till det?

Skillnaden var att jag faktiskt sov!

Inga konstiga drömmar, inget vaknande minst sjuttielva gånger utan faktiskt sömn. Normal sömn! Från det att jag somnade till det att jag vaknade. Tyvärr innebar det även att ångesten jag alltid vaknar med var 20 resor värre. Men ändå- SÖMN!!!!!! Jag sov bättre än nånsin, jag kan faktiskt på riktigt inte minnas hur många år sedan det var jag sov så bra 3 nätter i sträck. Amazing!

Inatt samma sak, trodde inte det skulle gå, jag la mig jättesent och läste det sista jag gjorde. Det brukar alltid bli extra omtumlande nätter då, men tänka sig att jag sov riktigt riktigt gott igen. Jag vaknade visserligen till en gång, men det var för att jag var för varm o behövde ta av mig luvtröjan jag somnat i. Problemet var att morgonångesten var ännu värre än förra helgen. Jag vaknade med ett rejält ryck av hjärtklappning och var tvungen att kippa efter andan. Det är faktiskt lite jobbigt att inte helt kunna glädjas åt sömnen. Inte för att jag vaknar ångestfri om natten varit hemsk, men ändå. Imorse var inget bra sätt att starta dagen på helt enkelt.

Ska bli spännande att se hur det går inatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback