drömmarnas värld

Jag har haft sömnsvårigheter i många många år. Numera kan jag somna på kvällarna, men jag sover aldrig bra. Det händer kanske 2-3 gånger om året att jag sover en riktigt god natts sömn och vaknar utvilad. Sen jag kom hem från Kenya så känns det dock som att jag sover ännu sämre än jag gjorde innan. Jag drömmer riktigt jäkla konstiga drömmar och jag vaknar mitt i natten stressad för att jag inte förstått att det är drömmar och det tar ett tag innan jag kan koppla vart jag är osv. Som natten till igår tror jag det var, i Skara, så vaknade jag och trodde verkligen att jag var i Kenya (hade drömt om Kenya) sen insåg jag att nej jag sover, men det tog en bra stund innan jag fattade att jag var i Skara...

Fast sen kom jag på att jag ju faktiskt sov "bra" hela tiden i Kenya. Visst låg jag vaken en del och kunde inte riktigt somna om, vaknade ofta och sådär. Men det berodde inte på konstiga drömmar utan på att man hela tiden var på nya ställen med nya ljud och allt sånt. Klart som fan man vaknar ofta första gången man sover i ett tält på den afrikanska savannen liksom. Eller att man sover oroligt första kvällen man campar vid floden som är full av flodhästar... Men alla konstiga drömmar var som bortblåsta!

Så kanske är det bara att jag i en månads tid sluppit mina vanliga nattplågor så att jag nu inte alls är van vid det varpå det påverkar mig mer?


Hopplöst tråkigt är det iaf...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback