romeo återvänder ensam

Igår var det dags för kent- igen!
Sista spelningen på den här turnén och jag köpte biljetter dit för att vara säker på att få se dem, eftersom jag inte viste när vi skulle komma hem från Kenya. Örebro är ju inte jättelångt från Skara heller och sista spelning på turnéer kan ju inte vara fel! Fick med mig Angelica i klassen, vilket kändes rätt käckt eftersom hon bott i Örebro o har koll på staden. ;)

Vi kom dit rätt lagom men hade gott kunnat komma senare för om Camela var bra i Göteborg så var hon så jävla trist igår att det nästan var jobbigt... Jaja, tack o lov att de inte drar ut på tiden så länge de kan längre utan går på scen i lagom tid så man slipper dö av uttråkning när man väntar. ;)

Och åh vad glad jag är att jag gick på bägge spelningar! För igår var de verkligen på g! De var verkligen bra från början till slut, bättre låtval och avslutet på första set var verkligen ruggigt bra! Jag saknar fortfarande vissa låtar men vafan, man kan inte få allt alla gånger! :P Höjdpunkt var som vanligt Romeo återvänder ensam, men även hela slutet. Allt utom Kärleken väntar iofs. ;)

Det bästa var nästan att jag hade grymt bra utsikt över Markus precis hela spelningen! :D Och det är fan hett med trummisar... ;) Jävlar vad han jobbar på.. Och armarna.. Mmm... När får jag gifta mig med honom egentligen? Varför förstår han inte att vi är skapta för varandra? Och som jag sa i bilen hem igår- Romeo återvänder ensam är hans och min låt, han vet bara inte om det! ;)









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback