när inget kommer fram

Klockan tickar alldeles för snabbt ibland. Jag tar examen nästa fredag och innan dess ska jag förutom roligheter hinna med att presentera mitt exjobb och opponera på ett annat. Den här veckan har vi rätt mycket att göra men ändå lyckas jag inte få tummen ur och göra det jag bör.

Har sedan jag kom hem från en shoppingrunda i Skövde idag endast lyckats få mer och mer ångest. Sådär så att det kryper i hela kroppen och man inte vet varken ut eller in.

Det är nog helt enkelt lite mycket att ta ställning till just nu.
Planen var att åka till USA efter sommaren och vara där i ett år, det är nu eller aldrig på den punkten mer eller mindre. Men så har en massa skit hänt bland folket på anläggningen där och jag vet inte alls vilka möjligheter jag kommer ha där längre, eller hur jag ska få reda på sanningen om det som hänt och vem jag ska tro på. Samtidigt blev jag RUSKIGT besviken nu i helgen på saker i stallet här hemma. Sen så har vi mina smågrisar som jag såklart inte vill lämna. Och så ska man ta tag i lägenheten och få den såld. Och bestämma sig för vilken master jag ska läsa sen, om jag nu inte ska försöka komma in på veterinär igen.

Och så ska man leva. Leva, inte bara finnas till.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag tycker att flytta till Säve och köpa häst och åka med till Björbäck nästa år och tävla låter som en UTMÄRKT idé. Oss blir man aldrig besviken på - det är vin och garv hela helgen lång. ;-))



Vill du med och grooma i Laholm förresten? Jag har bokat hotell nu (hoppas jag). :-D

Postat av: lizan

Ska man ha råd med det behöver man ju bli rik!!!!!! ;)



En K-ryttare har köpt häst och hamnat hos er förresten, hon kände ingen än så jag sa åt henne att säga hej till dig och hälsa från mig! ;) Annelie heter hon och hästen Leia om jag inte minns fel. Jag lovade att ni var jättetrevliga hela bunten! ;)



När är Laholm? (och lite surt är det, hade Lasse inte haft problemen med SIleden så var tanken att vi skulle åkt till Laholm förra året. :( )

2010-05-26 @ 15:41:50
URL: http://lazertomte.blogg.se/
Postat av: Sara

Ah, henne har jag träffat. Både hon och hästen verkar supertrevliga! :-))



Laholm är första veckan i augusti, 5-9 augusti eller något sådant kanske?

2010-05-27 @ 10:05:21
URL: http://frogstomp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback