Bara i närheten av Hollywood

Gården som gränsar till den där stallet ligger har hållt på att bygga en hel del det sista. Dels ett rätt så rejält stort hus som ligger en bit in men som man ser toppen av från ridbanan, det har dom hållt på med ett tag och det känns som att det gått i ganska normalt tempo. Men så började man bygga på ett till hus, precis vid vägen, och fort gick det också. En dag var det bara där och fullt med folk! Nästa dag hade de kommit sjukt mycket längre och ja det hela kändes lite "what?". När man har en stor fin gård med avocado och apelsinträd åt alla håll o kanter, kan man ju tänka sig att ett litet hus precis vid vägen inte är det stället man valt. Men så tänkte jag att gården kanske är gigantor och detta skulle vara ett hus till "tjänstefolket"... ;)

Men så i måndags var där vakter vid bygget, tyckte det verkade lite skumt, visst, de parkerar ju i vägrenen precis där, men det är en lång raka och inte en supertrafikerad väg, så det är väl inget att ha vakter om? När jag sen åkte hem lite senare än jag brukar så var där ingen kvar, förutom två vakter som stod och ja, vaktade. :)

DET kändes faktiskt lite konstigt. Varför vakta ett litet ofärdigt hus mitt ute på landet? Det kändes inte riktigt rimligt. Och idag fick jag svaret på mysteriet med det lilla vaktade blixtsnabba bygget. Det är en movie set. :D

När jag svängde in på vägen fanns nu en skylt, där det stod om vägarbeten (kikade inte så noga om datum och tid, vilket jag kanske borde gjort insåg jag sen) och att om man hade förfrågningar skulle man ringa nån snubbe på Paramount Pictures... Ahaaaaa tänkte jag! Spännande med filminspelning precis nästgårds (150 meter kanske). Undra om det är nån stor film med stora kändisar liksom? :D

Så när jag körde förbi idag tittade jag ju extra noga, och det lilla bygget var nu en nästan färdig bensinmack.

En ANING mal placé där bland fruktodlingarna, men vafan. Lite roligt är det faktiskt. :) Ska kika ännu mer imorn när jag kör förbi tänkte jag. Och så ska jag se om jag kan lyckas ta ett litet kort på det hela. Jag tycker faktiskt att det är lite sådär barnsligt roligt med kändisar och sånt. ;)




PS. Ingen ridning idag heller... Tog ut häststackarn för lite springaavsigpålinan innan jag satt upp.. Och hon var ganska tokig och brallade mer än nånsin utan att jag ens behövde "jaga" igång det hela. En gång var det nära att det gick lite sådär eftersom hon stack iväg utan att jag var beredd på att dra till mig huvudet så hon hamnade rakt ifrån mig. Weehoo! :o Nåja. Hon blev aldrig av med bralligheten riktigt, men däremot sjuuuukt trött eftersom det var 30+ även idag, dock lite mildare. Så jag kände inte att det var någon idé att ta en kort tur ute med tränare + två nybörjare... Hehe... Släppte henne lös på ridbanan när utrustningen var av. Det uppskattades av henne. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback