Dra åt h....

Huga vad pisstrött jag är på människor just nu känner jag. Jag vet inte om det är jag som hamnat i en allmän människofientlig svacka pga olika omständigheter, eller om det är så att folk är ovantligt idiotiska just nu? Jag har ingen fristad att ta vägen till just nu känns det som, ingenstans varken "på riktigt" eller på den stora vida webben där man kan få prata med lite normalt folk och andas lite. För överallt dyker idiotin upp.

I stallet har vi alla idiotidéer som finns här, och all frustration jag känner inför läget där.

På hästforumet har surkärringarna nått nya höjder i sitt surfitteri (ursäkta ordet men jävlar!!!! vad de håller på) och det känns inte längre som att flera delar jag tidigare tyckt mycket om att läsa och diskutera på är värda att ägna en blick åt ens. Samma lilla gäng som enligt dem själva är världsbäst som tar över precis allt, ska svara på precis allt och motsätta sig precis allt som någon annan kanske säger eller tycker, och om de inte ger med sig på en gång, eller någon ny kommer in och håller med "fel" sida så möts även de av formuleringar som är så långt under någon form av värdig nivå att jag nästan kräks. Jag vet inte om det är mig det är fel på, dom som är "internetsocialt" inkompetenta eller om dom faktiskt bara är idioter?

På fejjan dyker den ena idiotkommentaren upp efter den andra.

Det hela leder till att jag blir på pissigt humör och tycker att ännu fler är idioter vilket gör mig på ännu pissigare humör och så är den onda spiralen igång. Men jag skiter i det och tänker fortsätta mitt förakt ett tag. Och försöka fokusera på de få som finns och som lämnar avtryck här o där som faktiskt är allt annat än idioti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback