Dramatik inför Harry Potter

Igår märkte vi något underligt, nämligen att Harry Potter inte hade premiär förrän idag här, dvs fredagen den 19e november. Skitknasigt! Men det positiva är att det aldrig är överdrivet svårt att få biljetter till nya storfilmer även väldigt tight inpå och direkt efter premiären. Så igårkväll köpte mamma VIPbiljetter till ikväll, får dock ingen bekräftelse att skriva ut så hon ringer upp dem för att kolla så att bokningen gått igenom eller om hon måste göra om det hela, men våran bokning fanns sa dom till henne. Gött mos!

Men så kommer vi till bion ikväll och ska hämta ut biljetterna i automaten som då säger att nixpix, ingen bokning hittas, gå till disken istället. Där säger de tyvärr samma sak, mamma blir sur, managern meddelar att det tyvärr kan bli så om två personer bokar samma stolar samtidigt, men det borde kommit upp när hon ringde upp för att kolla och de borde inte ha sagt att vi hade våra bokade platser. Vilket inte direkt hjälpte oss. Men han var mycket service minded så han kollade såklart direkt upp vad det fanns för platser kvar på samma visning och det fanns platser, dock mycket sämre, men vi kunde få dom gratis. Jatack sa vi på en gång, för det är ändå drygt $60 som sparades. Gött mos igen!

Sen fick jag äntligen se filmen och ojojoj vilken positiv överraskning! Den var ju faktiskt bra till skillnad från de tidigare 6 filmerna. Det var inte SÅ många störiga detaljer de missat och verkligen allt var så mycket bättre än tidigare. ÄNTLIGEN liksom. Varför kunde de inte gjort såhär från början istället så man slapp lida sig igenom alla andra filmer men ändå behöva tycka om dom bara för att det är Harry Potter? :P

Ska bli spännande att se hur nästa film blir. Jag verkligen längtar, samtidigt som jag verkligen bävar inför hur de gjort med Snape... Förstör de det så kommer det verkligen inte bli ett bra avslut, men jag både tror och hoppas att de är kloka nog att lyckas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback