Mer film!

Ojoj vilken fart det blivit där de ska filma brevid stallet! Så jäkla mycket mer folk och idag blev hela bensinmacken "färdig". Och innan jag åkte från stallet hade de riggat upp kranar med lampor osv. Så kanske började de filma nu ikväll? Kanske ska de bara filma på kvällen så jag inte får se något roligt?

En av elevernas mamma hade stannat o frågat vad det var för film idag när de skulle in till stallet, men det fick de såklart inget svar på, eftersom personen de frågade inte fick säga något. :P

Men Paramount hade visst frågat våran gårdsägare om de fick använda våran parkering, vilket de såklart fick mot betalning. Och eventuellt fanns det viss "risk" för att skådisarnas trailers är det som ska parkeras hos oss. Oh yeah! Det håller vi tummarna för- OK?

Tycker att det är rejält spännande faktiskt att se vad som händer. :) När jag åkte hem var det så mycket folk i rörelse och fotografer och folk med headsets och listor i händerna överallt. Och med tanke på vilket pådrag det är så finns chansen att det är nån rätt så stor film med rätt så rejäl budget.

Spännande som sagt. :)
Dock svårt att ta fler bilder/filmer på det hela, när det kryllar så av folk överallt...

Kommentarer
Postat av: Matilda

När kan jag komma?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback