Tanden och glömskan.

Jag hade tänkt skriva ihop ett till inlägg om prisskillnader när det gäller hästeri här och i Sverige och då ta upp vad ridning och träning kostar. Jag tänkte såklart då även ta med vad min tränares två tränare tar, vilket kändes ganska relevant med tanke på deras nivå, men jag har ju glömt fråga min tränare om det! Får göra det imorn helt enkelt... Om jag kommer ihåg! ;)

Vill inte riktigt skriva utan att ta med dom, eftersom den ena är OSmedaljör (det var dock några år sen) och FEIdomare, och den andra är reserv på landslaget här, så det är ju toppryttare så det känns som att det kan vara intressant. Eller?


Annars har dagen vart slö. Började dock tidigt hos tandläkaren eftersom jag fick hemskt ont i en tand när jag tog en rejäl tugga bagel häromdagen. Men tandläkaren hittade inga som helst fel på min tand men förklarade att tänder kan få typ blåmärken, så det kan vara det och då borde det gå över, annars får jag åka in igen.

En vän skrämde dock upp mig med att han hade ungefär samma symtom, tandis hittade inget och såg inget på röntgen, sen fick han apaont som fan, de borrade upp en lagning och insåg att japp här behöver rotfyllas. HUGA!!! Så det hoppas jag INTE på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback