strömlöst

Idag har vi vart strömlösa. Precis hela dagen också! Försvann nångång inatt och sen borta tills tidig kväll. Och det är lite fascinerande hur handikappad man blir när man är här hemma utan ström. Man får nästan lite panikkänslor över det hela, speciellt när den är väck så länge. Och sen måste man ställa om alla jävla klockor o skit. Det är nog det tråkigaste med strömavbrott. Dessutom har jag fått en fråga om vad det kostar med häst här, och det skulle jag sammanställa o svara på, men tji fick jag, det får bli en annan dag!

Men det är ju lite intressant att man blir så frustrerad av några timmar utan ström. I Kenya klarade jag mig i en månad utan. Eller nä, nu ljuger jag ju, för vi hade ju ström på flera ställen. Men tex i Amboseli och Magadi, där hade vi ingen tillgång till ström alls. I Mara kunde vi ju åka till lodgerna o få lite ström, förutom på eftermiddagarna när de stänger av strömmen för att spara på det hela.

Men där var det sällan jobbigt att inte ha ström. Bara när batteriet på mobilen började bli lågt. Man kom rätt snabbt in i det hela med att ha fick/pannlampa nära till hands när mörkret började lägga sig. Att inte äta eller dricka något kallt.

Fast å andra sidan var man ju iväg på fantastiskt fabulösa game drives hela dagarna. Det hjälpte nog en del...


Elefanter i Amboseli NP

Kommentarer
Postat av: Eleonor

Hej! Vilken vacker header!

Vad är ditt önskereportage? Önska ditt reportage här:
http://hastoridverksamhet.blogg.se/2010/october/onskerepotage.html#comment Du kan VINNA EN HEMLIG PRESENT!

2010-10-28 @ 20:19:25
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback