Hejdå Sverige!

Nu är det inte ens 5 timmar tills taxin kommer o hämtar mig och min far. Sen åker vi. Jag har packat allt utom sista necessären och har även packat alldeles för mycket. Skickade med mamma en liten väska med skor och lite kläder för att fylla ut... Nu har jag mina två stora väskor + fyllt ut pappas ena för att den var för tom. Så mycket saker behöver jag inte ha med mig, men vafan. Jag får väl se till att antingen inte shoppa på mig nytt, eller göra mig av med mycket av det som följer med helt enkelt.

Mitt dilemma om ridstövlarna skulle med eller inte blev ett med. De börjar bli slitna, den ena har ruggats upp fult i lädret vid ena sporren, och den andra på insidan vid sadelkanten. De har ju snart 5 år på nacken så det känns helt OK att använda dem nu och sen låta dem vara kvar i USA och köpa nya när jag kommer hem igen.

Jag har säkert med mig en jäkla massa onödiga saker, och har inte med saker som hade varit roliga att ha med. Men det är bara o överleva. :P


Jag trodde faktiskt att jag skulle ha mer ångest över det hela än jag har. Känns mest som inför en vanlig resa dit, en på sådär 3-4 veckor. Kanske har det tråkiga vädret bidragit till att det känns helt ok att lämna rusket och kylan för lite mer sol och värme?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback