Svar

Jag fick en kommentar på mitt förra inlägg, som jag känner att jag vill kommentera så att folk ser.

Postat av: Niklas Lindgren

Varför har man klippt bort allt som händer INNAN det som klippet visar? Man måste förstås se hela skeendet för att bedöma i kontext vad det handlar om.

 

För mig är det inte filmklippet från händelsen som är det viktiga, för precis som sägs så är det bara ett litet klipp där man varken ser vad som händer innan eller efter. Det som är viktigt för mig är texten. Det som Damon Rasti (http://damon.se/) skriver om händelsen, det som faktiskt hände INNAN klippet filmades.

Det är där de felar. Det är där de beter sig helt oacceptabelt av personer som ska tillhöra toppskiktet av ett parti som vill in i riksdagen. Och sen tycker jag inte att de hanterar situationen särskilt bra heller. De beter sig precis som man (eller iaf jag) förväntar mig av personer med aknytning till SD. När andra partis "större namn" hamnar i bråk efter festnätter får de helt enkelt avgå (t ex Anna Sjödin som var ordförande för SSU). Det är liksom inte ok i något annat parti, så varför är det ok inom SD att deras sk politiker beter sig såhär?

 

Och även om Damon Rasti och Soran Ismail faktiskt har hittat på allt och ljuger så de blir blå, att det faktiskt är så att det var de som "började" så bode SDkillarna betett sig som folk ändå. Bemött med sakliga argument och om situationen inte verkade reda ut sig genom ord- gå därifrån.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback