alltid en ny dille

Kroppen har nog lyckats anpassa sig lite till att stalljobba och jag är inte alls lika mör längre. ;) Idag var det ju dock helg och jag skulle bara dit för ridning och omhändertagning av en häst. + lite annat såklart. ;) Men kul var det att komma dit och det första man hör från fröken chef är att hon tyckte det var riktigt kul att komma till jobbet idag eftersom allt var i så himla fin ordning. :)

Fick sen ridit ett riktigt riktigt fint pass på finaste piri! ÅH vilken häst det är. Snacka om att man blir lyrisk. Speciellt på pass som idag när grunden satt som fan men man får kämpa lite för att få det ett steg längre- och att det steget funkar! Åh åh åh. Det är då man lever på riktigt. :)

Kvällen har tillbringats hos Lois och Fiddie med ett par till goda vänner, sen lurade vi faktiskt ut Lou på en öl till för nästan första gången sen hon blev mor för lite för många månader sen. ;) Jag gick med vidare sen men efter att vi lyckats finta oss förbi fetingkön via VIPkön och det kostade 150 pixers att gå in kände jag att jag istället går till tåget o tar god tid på mig.... Och nu sitter jag i min säng o har slängt i mig lite nattmat o ska sova. Och lyssnar på nya dillelåten Love Love med Take That. Vet inte om jag ska skämmas eller inte, men väljer inte eftersom det är synthpop. O att jag inte riktigt tror på att det är Gary som sjunger (när det inte är Mark alltså). För det hade passat in på valfri synthklubb liksom. Skumt som fan. :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback