Ljuva sommar

Att fly en stund är aldrig dumt när man inte mår som man ska. Lyckas man fly tillräckligt bra för att faktiskt hålla ångesten borta utan alltför stor ansträngning är det helt underbart. Och det lyckades jag med idag.

Jag och Lou hade bestämt att vi skulle åka o bada om vädret var bra, och det var det ju, så vi möttes upp hos hennes föräldrar ute i Askim och gav oss ner till Marholmen efter lite tjöt med hennes syster. Det var ett gansak otrevligt moln inne vid huset men ute på själva Marholmen var vädret verkligen helt perfekt. En lagom bris som gjorde att man inte blev alltför varm, inte för mycket folk även om det var en del, och underbar vattentemp. Satt såklart snett så dagens bränna är ganska het men vad spelar det för roll egentligen? Sjukt trevligt var det med L och hennes fina dotter.

Sen fixade F middag åt oss medan vi tog oss hem till deras lägenhet i stan. Rejält lyxigt var det och sånt som får mig att älska Sverige. Fast samtidigt sakna Californien. Hav, strand, perfekt väder, underbar mat och härligt sällskap. Tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback