Redan ommöblerat

Pencillinet har verkligen börjat kicka in och jag mår sååå mycket bättre, även om det är en bit kvar till 100%. Gick upp för trapporna till lägenheten (4e våningen fast entré är 1a så 3 våningar att gå upp) eftersom det stod ett gäng redan o väntade på hissen som är långsammast i stan. Efter 1½ trappa var jag redan halvdöende. Haha. :p

I alla fall så har jag fått lite gjort idag samtidigt som jag fokuserat på att slappa ordentligt o bli frisk bara. Har diskat och städat iordning i köket. Hängt upp en tavla (ser helt skevt ut nu, eftersom jag ska ha flera ovanför soffan så hänger den här i kanten, har inte de andra jag vill ha upp än... :p ). Läst en hel del av litteraturen som var till den här veckans etologikurser (trots att jag egentligen inte behövde då det mest var för de som läst lite mindre etologi). Och så till rubriken då. Jag har möblerat om min alkov! :D

Kom på idén att om jag vrider sängen så borde jag kunna få ut mycket mer utav rummet och få mer yta att använda till annat (läs: tränings"hörna"). Visst gillar jag när gaveln på sängen är mot väggen men har man bara en 105a så spelar inte den biten jättestor roll ändå. ;) Tyvärr är det ett element i vägen vid nya huvudänden av sängen men det är oviktiga småsaker det! Tror det här blir bra. Kan enkelt dra fram crosstrainern, samtidigt som den går att stuva in i hörnet lite så att jag får plats med en typ yogamatta så jag kan köra annat där inne också, typ basic coreträning o sånt.

Tog två kort, stökigt och kalt eftersom jag faktiskt inte är färdiginflyttad o sånt såklart, men ni ser ju på ett ungefär. Vad tycker ni?

Före. Går att flytta sängen lite mer åt vänster, åt höger blir inte praktiskt pga garderoberna såklart... Crosstrainern får bara plats längs med sängen, till vänster om den (den syns lite på bilden, men behöver flyttas bakåt för att kunna användas) i den här varianten. Svårt att få plats med "annat".


Efter. Crosstrainern behöver vändas så att det som syns på den är mot väggen istället. Finns gott om plats mellan den och sängen som det står nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback