The Fighter

Igår blev det sen sushimiddag med M&M och sen bio för mig och det ena M:et. ;) Min käre bror ville inte se The Fighter och inte heller gå på bio sent och inga av filmerna han ville se gick på en bra tid, så jag och Marie gick helt enkelt och såg den sent så slapp vi honom. ;)

Jag vet egentligen inte vad jag hade för förväntningar på filmen men den överträffade dem i vilket fall. Väldigt bra tycker jag, vilket nog till stor del är Christian Bales förtjänst. Han var verkligen klockren som pundare. Det roliga är att nu när jag funderar över filmen så kan jag inte alls egentligen säga vad som var bra med den, förutom nämnda skådespelarinsatts. Och när jag tänker efter så tycker jag att filmen var ganska kass. Samtidigt som jag inte alls tycker det, utan jag tycker ju att den var riktigt bra. Jag gick ifrån bion mycket nöjd.

Kanske är det för att det är baserat på en sann historia? Biografier är ju intressanta och även om detta inte är en ren biografi såklart så skildrar det ändå något som hänt. När creditsarna rullade så hade de ett litet klipp på Micky Ward och Dicky Eklund, och de verkade väldigt nöjda med filmen iaf, så helt åt helvete kan det ju inte ha varit.

Nåja, jag rekommenderar den iaf. :) Marky Mark och hans nya film får 5 funky bunchsolar från mig. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback