jävla planka

Så var det dags att sluta lata sig och sätta lite snurr på fläsket igen! Så igår och idag har jag vart på gymmet. Igår tänkte jag prova ett Zumbapass med en annan tränare, men tji fick jag då stället var överbelarmat med nyårslöftestränare. Hamnade i reservkön och bakom mig var två tjejer som brukar träna på det passet och dom hade aldrig vart med om maken på så mycket folk! Hahaha..

Alla löpband och crosstrainers var upptagna de med, så jag fick sätta mig på en jävla cykel istället. Och där tvingade jag mig att sitta i 20 min innan det blivit lite lugnare på crosstrainerfronten och jag kunde ta en sån. Dock en annan variant som jag inte provat innan, utan armtjofräser och som man kunde ställa in lutning på så tog det mer på olika delar av benen. Lite roligt att leka med så där körde jag en halvtimme innan jag kunde åka hem rätt så nöjd med mig själv. ;)

Idag bar det av igen eftersom det annars skulle bli lite för länge mellan passen då nästa blir på måndag. Tänkte att fredagar borde vara lite lugnare och jojomen så var det. :) Tog mig en löpband och körde 30 min på den (men tro nu inte att jag sprang i 30 min, för det skulle jag aldrig orka...) innan jag tvingade mig till lite planka och maskiner. Och jag säger bara det. Jag HATAR, fullkomligen H A T A R plankan. Jag vet att jag måste ligga i och köra den oftare så att jag blir starkare. Men jag hatar den så mycket att det är så jävla svårt att motivera sig. Och har det inte blivit bättre efter en enda gång så tappar man ju motivationen.... Blä.. Pissövning. ;)

Utöver den kändes resten rätt så bra, inte för jag gjorde sååå mycket, men ändå. Men ack vad svårt det är att pressa igenom det där sista när man kör själv. 12-15 reps ska jag göra på några övningar om jag går efter de min PT körde igenom med mig. Och hur lätt är det att tvinga sig till 15 istället för 12 när det går segt som fan och man inte har någon som står där och talar om för en att man visst orkar dom 3 sista?

Inte jättelätt!
Men lättare än att tvinga sig till 2x60 sekunder planka.
Det blev bara en planka idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback