jinx!

Ikväll var det match igen, en match som borde varit enkel för Lakers, inför ett par rejält tuffa matcher. De skulle spela mot ett av de sämsta lagen i serien och Lakers är ju ett av de bästa så ja...

Det kändes gött också, för de har spelat bra det sista och saker har stämt. Flera olika spelare har storspelat så man har känt lite trygghet i att de börjar hitta formen och kommer spela hejdundrande bra resten av säsongen och sen slutspelet.

Så innan matchen satt jag o funderade över Lamar Odoms skitsnygga spel sist och youtube:ade det hela så att ni skulle få se matchens snyggaste poäng. Sen när jag väl kikade så möttes jag genom TVn av ett lag som visserligen inte spelade bra defensivt alls, men med en storspelande Kobe. Jag skrev tom min facebookstatus om det efter första kvarten, 12 minuter och 21 poäng. 21 poäng är mer än de flesta spelare får i en hel match. Det är helt sjukt vad duktig han är, knappt så han är mänsklig när han är på det humöret.

Men ja. Jag borde förstått bättre än att gotta mig i förra matchens storheter och njuta för mycket av Kobes spel. För jag vet bättre än så. Lakers är VÄRDELÖSA mot dåliga lag. De kan bara inte spela mot dem. I halvlek låg de under med 4, men efter en totalt pinsam 3e kvart så låg de under med 14. Vilket var en upphämtning från matchlåga 20 poäng bakom. 4e var bättre men inte tillräckligt och det blev tillslut 95-100. Skit också! Förjäkla bra uppladdning också.. Två av de tuffaste lagen i NBA väntar nu... Men det är bra lag, så då spelar de ju bättre, men ändå..


Odoms grymmemål tänker jag dock såklart bjuda på ändå. :) Och ni musiknördar kan titta lite extra ungefär mitt i filmen, efter att de slutar filma den fula gubben... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback