VAD är fel?

Det är något allvarligt fel med mig eller något i min närmiljö. För migränen har inte återgått till att lysa med sin frånvaro, utan tvärt om. Natten till igår, eller om det var i förrgår, jag minns inte exakt, vaknade jag mitt i natten och hade sjuuuuukt ont i huvudet. Tänkte inte så mycket på själva orsaken bakom värken, utan bara att det var jävligt svårt att sova med den intensiva smärtan. Dagen efter insåg jag ju att det vart migrän igen. Igår på dagen kände jag mig halvskum halva dagen, jag och Marie var o tränade och sen åkte vi o lunchade med ett par vänner, efter ett tag började jag må bättre och när jag tuffade hem från M&M på kvällen efter att ha åkt på shoppingtur och sen ätit middag hos dem så kände jag mig tip top.

Så idag skulle jag vara i stallet 10. Går upp o känner inte av något, vilket jag inte gör förrän jag går ut till bilen, på väg till den känner jag att det gör lite ont i huvudet men tänkte att det är nog bara solen som är stark. Sätter mig i bilen och kör och när jag kommit på motorvägen inser jag att nä, det är nog fan migrän igen. Och då bor vi verkligen precis vid motorvägen. Skulle ändå av första avfarten så in o parkera vid Starbucks där för att verkligen kolla, och ja, synfläckarna var ganska tydliga vid det laget. Ringer T och vänder hemåt och hoppas att jag hinner hem innan jag blir en trafikfara. Kände att motorvägen nog ändå är mitt bästa val eftersom jag kunde ligga i högerfil hela vägen och inte korsa någons väg, och synfläckarna var till höger så..

I med tabletter och gå o lägga sig. Och då hade huvudvärken redan hunnit bli ett faktum. Ett rejält faktum. Det kändes som att någon körde 1000 nålar på min hjärna. Och om jag rörde mig eller låt i fel position så kändes det som att någon även skar lite i den utan bedövning. Mums!

Lyckades på något vänster ändå få mig att somna och efter några timmar kändes det bättre, men ändå inte bra. Bestämde mig för att ändå åka o träna med M när hon slutat jobbet. Lika bra att kolla om det ÄR träningen som utlöser det hela, eftersom det börjat komma sen jag började träna. Men om något så kändes det bättre efter gymmet, så all good! Blev middag och bio sen med M&M och det kändes fortsatt bättre. Tills nu. Men det kan lika gärna vara jag själv som intalat mig själv att det blivit sämre igen.

Pappa har nämligen också haft ovanlit mycket migrän så vi funderar nästan lite på om det är något här hemma eller i området som utlöser det. Nån gas som läcker nånstans eller nåt. NÅGOT är det iaf, för jag har aldrig fått såhär mycket rejäla anfall i hela mitt liv. Får nog även bli ett doktorsbesök för att kolla blod, hormoner o allt, bara för att dubbelkolla. För såhär GÅR det inte att ha det. Det är sjukt handikappande och INTE roligt att behöva ställa in saker till höger o vänster. Speciellt när jag måste ställa in ridningen. Inte alls ok!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback