Effektivitet

Haft några härliga dagar men åh vad det börjar kännas som att tiden rinner ifrån mig och sommaren snart är slut! Tur att det blir lite fullt upp nu i en vecka så jag känner att jag GÖR något!

I torsdags kom Lou, sambo + dotter hit, så det blev en lunch o sen lite strosande i den fina parken och kika lite på djuren. Dotterns favorit var nog att sitta på räcket och kika på unulaterna! Och det kan man förstå! Glada färger, massa kvitter och rörelse! Kul för en liten 9månadersbebis! :)

Igår var jag till gymmet o tog mig ett joggpass, blev 4,5k jogg/spring av 7k totalt på en timme. Medelpulsen var lite lägre än väntat så jag tror att kondisen börjar bli lite bättre nu! Man blir pepp på att pressa på lite mer och nå den där 5k-linjen men jag låter nog bli en liten stund till. Har haft lite känningar i knän, hälar, hälsenor och nu igår i höften så det gäller nog att ta det lite lugnt så jag håller mig hel! Borde försöka tvinga mig till mer crosstrainer o cykel också men jag tycker det är SÅ mycket tråkigare. Igår tajmade jag dock besöket med att Stargate Atlantis började på 6an, och det funkade väldigt bra att se på TV samtidigt, blev bara tråkigt under reklamen. ;) Så jag blev sugen på att släpa med min crosstrainer till Linköping o se till att jag kan använda den framför TVn o så köpa nån bra DVDbox med nån serie som har timlånga avsnitt. :D

Sen på kvällen åkte jag till Lou och F igen och spelade kortspelet Phase10 som vi fått från USA. Påminner om UNO fast ändå inte alls. Vi spelade det mycket några år sen, bland annat när de var o hälsade på mig i amerikat och nu kändes det som att det var dags igen! ;) Kul var det för jag vann! Fast Fidde borde vunnit men gjorde tack o lov en taktisk miss. ;)

Idag gick jag upp i ottan för att vara på plats när frisören öppnade portarna klockan 8 så jag kunde få en bra drop in-tid. Vågade inte chansa på att åka in senare, såhär i efterhand hade det gått det med men lika bra att åka tidigt så man vet. Färg o lite fix av "luggen" och återigen är jag supernöjd! Fin somrig färg som känns rätt så lagom. :) Kändes dock skitkonstigt när jag var klar för det gick fort eftersom bara "luggen" (som inte är en lugg för den är ju lång) klipptes så jag var ute typ kvart i 10, lagom tid att stiga upp egentligen! ;)

Nu räknar jag timmarna tills jag får åka in till stan o sen vidare till fina Hedda där jag, förhoppningsvis ett par andra Skaravänner och ev någon mer ska se på en Harry Potterfilm eller två. Som uppladdning inför nästa veckas stora finalpremiär! Ska bli jättemysigt att träffa dem. :) Sen imorn ska jag köra upp till Linköping och äntligen få se min lägenhet! Tänkte träffa ett par andra Skaravänner där o sen sova där innan jag kör hem igen på måndag förmiddag. I god tid så att jag hinner till Zumbapasset jag bokat med
Sara (tack för att du släpar med mig! ;) )!

På tisdagen sen ska jag först se på del ett av de två 7e filmerna i Harry Potterserien för att sedan gå på midnattspremiären av den sista av de två. Onsdagen vigs åt Skaravänner och öl på kvällen! Woohoo!

Kommer bli en busy vecka det här men åh vad skoj! Ska försöka hinna med lite mer träning nånstans där inemellan också och på torsdag hoppas jag kunna gå på något mer pass. ;) Sen snackade jag och Louise ihop oss och hon tänker dra med mig på ett Kettlebellpass. Vilket verkar SKITläskigt! Alldeles för avancerat för mig men skit i det! ;) Bara o göra! :D

Håhå vilket ointressant inlägg det här blev, men jag tror att åtminstone Marie tycker att det är lite kul att läsa om hon nu hinner läsa det, så hon får en update av vad som händer. Så tråkigt att så sällan hinna prata med henne även om vi fick till en kortis på MSN igår innan jag skulle iväg. Fullt upp där borta i USA med både jobb o hus. Saknar dom som tusan kan jag säga!

Marie o jag skojjar till det på Victoria's Secret i Vegas... ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag läser! Fast lite sent kanske! Tror att på måndag kan man börja med lite mer normal rutin o inte stressa med hus så fort man kommer hem... för då e ju festen avklarad. Saknar dig som fasen! Ingen som drar med mej till gymmet, glass-ställen och andra roliga shoppingäventyr. Karina har dragit med mej på ett par promenader.. men det e inte samma sak :/

Postat av: Maximilianagnete

How can a person get info. on friends and family in p.a. and thank you for having this site .

2011-11-21 @ 08:09:03
URL: http://maximilianagnete.blogyears.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback