Lite ändringar

Tog mig upp till Linköping igår och fick se min lägenhet som faktiskt är helt ok. Kommer nog bli bra när allt kommer på plats! Däremot är det lite blandade känslor om att behöva flytta dit fortfarande. Precis när jag körde in på min parkering kände jag "nä. fyfan." men den känslan gick över. Glömde ta några kort men jag bor högst upp (av 4) och nästan i ett litet hörn, så det känns bra. Hissen är lite skabbig så har man tur så lär man sig att ta trapporna typ jämt. ;)

Åkte sen iväg de 5 minutrarna det tar att köra till Frida, vi bor på var sin sida om universitet så det känns lite käckt, och kikade in hennes bostad innan vi åkte vidare in till stan o träffade AnnaFia och åt lite sushi o sen vidare till glass på det tydligen ganska kända Bosses. Efter glassen var slut och lite skitsnack pratat så tog jag med Frida till mig så hon fick se hur och var jag bor, hämtade upp posten jag skulle ha med mig och körde hem Frida o sen hem hit igen. Kom på att jag inte alls orkade sova över. :P

Tvingade mig att vara uppe rejält sent, allt för att orka med Harry Potterpremiären, men sov inte dödslänge imorse. Såg att Zumban fick ställas in så nu har jag istället vart o styrketränat. Svettigt var det. MÅSTE ha nya långa brallor att träna i så så snart duschen är duschad ska jag släpa med mig mamma på jakt efter det. Fick ett erbjudande om fikadejt imorn på dagen också med en god vän så det ska jag göra med. Woohoo!

Sen HOPPAS HOPPAS HOPPAS jag att Daniel fixar så det blir en tripp till Hundfjället om ett par veckor. Håll tummarna för det, ok? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback