Snart verklighet!

Huga. Åkte upp med möbler till Linköping idag. Säng, soffa, soffbord, crosstrainer, mattor, gardiner, några lådor...

Och boo fucking hoo säger jag bara. Eller så känns det just precis nu i alla fall, även om det kändes helt ok då, när vi var i lägenheten. Men det blir väl bra när allt är iordning. Behöver göra ett ikeabesök och det är väl alltid skoj att få köpa lite nytt. Men ja. Blä.

Dumma GU som inte har något tillräckligt vettigt! :D Och lite dumma mig som inte tog någon bild nu heller på lägenheten. Skrev bara en lista över allt som behövde köpas. Trodde inte det var så mycket- det blev en hel del! :D

Intressant sak på vägen hem också: en dumpers kör på landsvägsbiten innan man kommer till motorvägen utanför Borås (från jönköping mot gbg på 40an alltså). Han får mer och mer kö bakom sig, tillslut minst ett par km, han kör i bästa fall i 50km/h. Han körde nog minst en mil så. Utan att flytta på sig förrän vi var typ en halv km ifrån motorvägen. Grattis!

Sen var det en stackars lastbil som på något sätt hamnat i mitträcket och sen ut på andra sidan och sen vält som fan. Förarhytten såg dock till formen helt intakt ut så förhoppningsvis blev det väl inga större skador på chauffören. Stora fordon det där!


Kommentarer
Postat av: Åsa - Hästeriet

Ja. Jag kan inte låta honom förfalla helt för att det är jobbigt för mig att ta bort honom. Det blir ju inte lättare sen liksom. :( Men usch, det är allt tufft.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback