anstränga mig eller hoppa av?

Åh vad jag inte kan bestämma mig hur jag ska göra med en av de två kurser jag läser nu under våren. Jag och självdiciplin är inte världens bästa vänner och alltså är jag inte dödsbra på det här med distansplugg. Jag löser det alltid, men inte utan visst krångel och stress.

Det är egentligen inga problem för mig att hinna med bägge kurser, jag är bara för lat för att ta tag i det och lägga den tid som behövs när den behövs. Alltså hamnar jag efter hela tiden, och i kursen jag funderar på att hoppa har jag inga deadlines som tvingar mig att komma ikapp direkt.

Kursen är dock intressant, väldigt intressant faktiskt, och är inom ett ämne jag brinner för och hoppas kunna jobba med i framtiden. Åtminstone att det ska vara en del av mitt yrke. Alltså tror jag att det är en bra kurs att ha läst. Dock är kursen bara på grundnivå och alltså ganska basic, så det är ju ingen jättetyngd direkt att ha läst den, men ändå.

Jag hade idag bestämt mig för att göra en kraftansträngning idag och få gjort det som borde göras inför imorn och sen se till att verkligen börja beta av det jag ligger efter. Har jag lyckats med det? Nej, självklart inte. Har jag gjort något vettigt istället? Nej, självklart inte. Alltså har ännu en sak lagts till på liggaefterlistan i kursen. Suck på mig!

Jag vet inte heller om jag kommer kunna läsa kursen i framtiden istället, för jag vet inte om den kommer fortsätta gå eller om det här kan vara sista chansen.

Så vad göra?
Hur tvingar man sig att ta tag i skiten och få det gjort? Eller är det bättre att inte stressa (jag vaknar redan med hjärtklappning nästan varje morgon...) och strunta i det lilla +et som skulle kunna läggas till i den personliga kunskapsbanken?

Kommentarer
Postat av: Sara - En talanglös dressyrryttares bekännelser

Man bara gör det. Tyvärr. :-( Sitter i samma båt här just nu men det är bara att börja ro tror jag... :-S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback