Pain!!! I'm in pain!!!

Huga. Träningen av min stackars arma kropp går vidare! Köpte ett paket om 10 pass med min PT och har kört 3 av dem nu. Lite nya spännande varianter har dykt upp, som att jag blir superyr av övningar med armarna ovanför huvudet.. Hmm.. Har fått avbryta och sätta mig på order från PTn, att ramla och slå i huvudet är ingen bra grej, speciellt i stämningarnas förlovade land! :P

I söndags var jag och skulle träna kondis, tänkte dock ta det lite smålugnt och bara köra promenix på löpbandet med varierande lutning. Och så ganska så raskt tempo också såklart. Efter ungefär 45 min börjar mitt knä göra JÄTTEONT dock. Går inte över och hjälps inte av att jag drar ner lutning och tempo. BAJS tänker jag med går över till den roliga crosstrainern som inte är en crosstrainer istället. De ska ju vara knäskonsamma. Den gick bra så jag körde 20 min till där.

I måndags hade jag det 3 passet bokat med PTn så jag berättar hur läget ligger med knät och hon trodde inte att det var någon större fara eftersom det aldrig blev svullet eller varmt. Får värma på ickecrosstrainern, men inte alltför länge, och sen körde vi bara överkropp på maskinerna för att vara säkra på att knät var ute ur ekvationen helt. Blev ett förjävla tufft pass där jag på varenda övning fick ta i från tårna de sista repsen i varje set... Började med 3x30 situps (30 fram, 30 höger, 30 vänster) och så i 4 omgångar.. Tjohej! Aj min mage! Roligt är dock att på mitt andra pass med PTn ever så körde vi samma grej (det är en ställning man kör i) men då var det bara 15 situps åt varje håll! :)

Sen en massa maskiner och i alla jag kört innan fick vi öka på vikterna. GÖTT! Men ajajaj mina stackars arma muskler. Jäklarns vad jag fick kämpa. Fick även jobba på andas rätt eftersom vi tror att det är därför jag blir yr, för att jag glömmer bort andningen...

Fick sen Zumba och gå/joggförbud resten av veckan så får vi se på fredag hur knät känns. Idag har jag såklart träningsvärken från helvetet, främst i mina något obefintliga biceps... Ska iväg nu och cykla/ickecrosstraina. Lika bra att ligga i medan man fortfarande har ont! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback