Ny månad nya tider?

Det är mycket som händer nu. Allt gick ju i lås med lägenheten i Linköping så idag ska mina föräldrar åka upp dit och hämta mina nycklar och kolla på lägenheten. Hoppashoppas att den är ok och inte ett råttbo eller nåt. Det positiva är att det finns gott om tid att fixa till om städning inte är ok eller om det är något annat som hyresvärden bör fixa innan jag flyttar in. Sen ska det faktiskt bli kul att få flytta till eget igen och inreda lite. Mamma o pappa ville skaffa ny soffa, så jag tänkte ta över deras o bara köpa ny klädsel till (tack ikea! ;) ).

Min bror och frugan hans är på G att köpa hus, vilket är mycket spännande. Lånet måste gå igenom och huset besiktigas. Så alla håller tummarna och går lite på spän och vill att det ska bli klart.

I stallet så fick vi väldigt oväntat väldigt mycket snabbt drama. JAg FÖRSTÅR inte vad det är för fel på folk? Hästfolk är verkligen helt körda i huvudet. Tack o lov är det dock folk som visade dessa sidor samma dag de flyttade ut. Positivt är att ridningen går bra för mig. På både Jada och Monet, vilket såklart är skoj. Och nu är funderingarna på att ha kvar Monet ett tag och inte sälja. Haha. :P

Ännu roligare är att Jan Ebeling, som min tränare tränar för och har stått hos osv, lyckades vinna en USAplats till världscupfinalen i Leipzig, inte för att han hade något att säga till om i själva världscupen, men i just de tävlingarna så. Och vilken helg han hade! De är inte ute i världscupen särskilt ofta, väldigt sällan snarare. När de fick ett wildcard till finalen i Vegas härom året så kom de sist av de som kom igenom programmen typ. Men nu kom de 10a i GPn och 11a i küren. Ganska så jäkla bra gjort ändå! Han slog Catherine Haddad tex, som är bra mer etablerad bland amerikanerna. :) Heja Jan! :)

Mer goda nyheter är att Roland kämpar på och är fortsatt glad och pigg. Så länge han inte lider är jag glad, och lever han tills jag kommer hem blir jag ännu gladare. Men så länge han inte behöver lida så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback