Så mycket ilska

Här har Animal Planet börjat köra förra säsongen av Whale Wars inför den nya säsongens premiär i början på juni (tror jag att det är). Och jag tycker att det är ett fantastiskt spännande program, för det är ett ämne jag brinner för och så är det ju filmat på så sätt att det ska vara lite extra kryddigt såklart. ;)

Jag har ibland känt att jag inte riktigt håller med om allt Sea Sheperdaktivisterna gör, men på det stora hela så ja. Men åh fyjäklarns vad skitförbannad jag blir när jag ser det. Jag är så arg på japanerna för all skit de gör mot våra underbart vackra däggdjur vi har i haven, både valar och delfiner. Både på hemmaplan (Taiji tex- ni vet filmen The Cove) och i vatten där de inte borde få vistas. Jag hade nästan tyckt att det var mindre hemskt om de faktiskt stod för vad de gjorde, men att gömma sig bakom idioti som att kalla det forskning. GAH!!!!

Och jag vill egentligen skriva något skitsmart inlägg om allt men det går inte. Jag blir förbannad bara jag tänker på det. För det här avsnittet kollade jag på sist. Och jag blir bara så fruktansvärt ledsen och arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Inte bara ledsen, utan även förbannad, och kanske framförallt äcklad. Visst. Det hade varit skitlätt för besättningen på Ady Gil att flytta på sig och undvika kollisionen, men det ska de inte behöva göra. Men att japanerna inte tar på sig något av ansvaret alls? Va? Och att kalla sig "Institute of Cetacean Research" får det att vända sig i mig.

Tankarna jag tänkt om dessa idioter och vidriga ursäkter till människor har gett mig dåligt karma i många år framöver. Men jag hoppas att deras karma är ännu sämre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback