Halva helvetet genomlevt?

Hej o hå! Ikväll blev vi klara med revideringen av förra veckans projektarbete. Min lärare är inte längre lika förtjust i mig då jag tydligen skriver för vardagligt och icke-vetenskapligt, delvis grundat på att han tycker att jag hittar på uttryck som han inte tycker stämmer, när de faktiskt bara är tagna från artiklar. Inte mitt fel men men, jag ändrar till hans tycke, ler och låtsas att jag är glad. :P

Men i alla fall, i och med att vi fick in det arbetet så är nu halva kursen officiellt gjord, förutom hemtentan som jag dock inte räknar med här eftersom den inte är så stor och inte är något vi direkt ska plugga till. Men på presentationer och inlämningar är det i alla fall hälften gjort nu. Så skönt. Bara hälften att överleva innan vi är fria. Fast inte alls fria eftersom vi då börjar nästa kurs, som är rätt så hyfsat klurig och numera inte längre leds av den fabulösa pedagogen utan en brittisk kille som pratar snabbast i stan. Men det blir nog bra.

Den här veckan är vi på Kolmården igen, den här gången obsar jag gorillor och kollar på om de är höger- eller vänsterhänta. Skittråkigt eftersom de flesta gorillorna inte rör sig, men det var lite pest eller kolera på att välja djur så det fick bli så. Så obsa i tre dagar, börja analysera data, skriva rapport, presentera rapport nästa tisdag, och vettefan när rapporten ska in, då också kanske... Blir fullt ös, speciellt som vi obsar i grupper om 4, men sen ska göra resten i grupper om 2. Och jag lär hamna med den enda killen vi har i klassen på den biten, eftersom de andra i min grupp är kombos o hela köret. :P Inga problem med det dock tror jag inte, bara lite omständigare när man inte direkt känner varandra och har sån tidspress.

Sen nästa torsdag ska nästa "litteraturstudie" presenteras och sen en skriftlig sammanfattning på den också. Bra person att jobba med fick jag, och vi fick även ett roligt ämne tror jag, eller vi fick faktiskt välja och valde Alzheimers. Hmm. Vettefan hur det kommer gå men det blir nog bra ändå. Man får i alla fall sjukt många träffar när man söker på neurobiologi och Alzheimers, men om det är bra eller dåligt vet jag inte. Det märker vi!

Nu borde jag gå o lägga mig. Synd att jag inte är trött än. Det är jag och tysken (killen i klassen) som sitter vakna. Hopplöst. Men jag har sovmorgon till klockan 9 om jag vill imorn, eftersom vi inte får vara inne hos aporna förrän 10 ändå. Gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback